HERO BABY - 8 CEREALE CU BISCUITI, 340G, 6luni+

26,36 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
29090
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

HERO BABY 8 CEREALE SI BISCUITI, FARA LAPTE

Pudra instant de cereale pentru sugari si copii mici. De la 6 luni. 

0% zaharuri adaugate sau rezultate din procesul de productie*

Aliment pe baza de cereale, pentru hranirea sugarilor si copiilor mici 

Continut net: 340g

Nr. de portii: 20

Art. nr.: 29090

 

ü  Cu cereale integrale

ü  Continut ridicat de fibre

ü  7 Vitamine

ü  Cu Calciu si Fier

ü  Fara ulei de palmier

ü  Fara lactoza

ü  Fara procesul de hidroliza

 

Cerealele Hero Baby 8 Cereale si biscuiti contin numai ceea ce se vede:

8 cereale (ovaz, orz, triticala - un hibrid de grau si secara, grau spelta, grau, orez, porumb, secara) si biscuiti, 0% zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie*

*Contin doar zaharurile natural prezente in cereale si pentru acest lucru a fost eliminat procesul de hidroliza din timpul fabricatiei, astfel incat sa nu se produca zaharuri.

Este important ca sugarul sa isi formeze de timpuriu preferinte pentru gusturi nu foarte dulci, creandu-si astfel obiceiuri alimentare corecte pentru viitor. In cerealele noastre nu exista zaharuri adaugate sau rezultate in urma procesului de productie. Gustul cerealelor noastre este autentic si natural, iar bebelusii il iubesc.

Expertii europeni in alimentatia pediatrica recomanda sa nu se introduca zaharuri in alimentatia copiilor sub 2 ani. Din acest motiv reteta noastra Hero Baby 8 Cereale si biscuiti, fara lapte contine doar acele zaharuri prezente in mod natural in cereale, 1g de zaharuri per 100g sau 0,2g per portie.

Garantam absenta lactozei in acest produs.

Cu bob integral. Bobul integral (tarate, germeni, endosperm) este mai nutritiv si natural. Conservandu-se toate partile componente, se pastreaza astfel intreg continutul nutritional al cerealei. Nu s-a scos si nici nu s-a adaugat nimic, ci este asa cum se gaseste in natura, fiind o sursa de fibre naturale. Profesionistii din domeniul sanatatii recomanda utilizarea cerealelor integrale in alimentatia copilului datorita aportului de nutrienti pe care acestea le aduc si pentru formarea unor obiceiuri alimentare sanatoase.

Continut ridicat de fibre, cu 7 vitamine, calciu si fier. Cerealele reprezinta baza alimentatiei. Acestea sunt printre primele alimente introduse in alimentatia sugarului dupa laptele matern, deoarece au un important aport energetic si constituie mijlocul potrivit pentru a introduce anumiti nutrienti cum ar fi vitamine, calciu si fier.

Ingrediente: faina din 8 cereale (94%) [grau, cereale integrale (32%)  (grau si ovaz), orz, grau spelta, secara, triticala, orez si porumb], biscuiti (5%) (faina de grau, ulei de floarea-soarelui, aroma naturala), arome naturale, minerale (calciu si fier) si vitamine (C, niacina, E, B6, B1, A, acid folic si D).

INFORMATII PRIVIND ALERGENII: vezi ingredientele cu caractere ingrosate. Contine gluten.

 

 

 

 

DECLARATIE NUTRITIONALA

Cantitate per portie: 17g.  Numar portii / pachet: 20

Valori nutritionale medii

 

Per 100g de pudra

%VR*

/100g

Per 17g de pudra

VALOARE ENERGETICA

 

Grasimi

  - din care acizi grasi saturati

Glucide

  - din care zaharuri

Fibre

Proteine

Sare

KJ

Kcal

g

g

g

g

g

g

g

1,603

379

2,3

0,4

75

1,0

6,3

12

0,03

 

272

64

0,4

0,1

13

0,2

1,1

2,0

0,01

VITAMINE

Vitamina A

Vitamina D

Vitamina E

Vitamina C

Vitamina B1

Niacina

Vitamina B6

Acid folic

 

µg

µg

mg α-TE

mg

mg

mg NE

mg

µg

 

375

10

2,8

30

0,5

8,5

0,3

70,0

%

94

100

 

120

100

94

43

70

 

63,8

1,7

0,5

5,1

0,1

1,4

0,1

11,9

MINERALE

Calciu

Fier

Sodiu

 

mg

mg

mg

 

160

7,5

12

%

40

125

 

27,2

1,3

2,0

Contine sare si zaharuri prezente in mod natural in ingrediente. *VR – valoare de referinta (conform Directivei Comisiei Europene nr.125/2006).

 

Instructiuni de preparare: Turnati intr-un bol cca. 160 ml de lapte caldut. Adaugati 3 linguri rase*** (aprox. 17 g) de Hero Baby 8 Cereale si biscuiti. Amestecati cu o furculita pana se omogenizeaza si hraniti bebelusul.

*** fiecare lingura echivaleaza cu aproximativ 5,6g de pudra. Adaugati mai multe sau mai putine cereale, pana obtineti consistenta dorita.

Hero Baby 8 Cereale si biscuiti poate fi preparat si in biberon. Pentru aceasta amestecati in biberonul gata pregatit cu laptele obisnuit al sugarului cantitatea de cereale recomandata de medicul pediatru, conform varstei bebelusului. Agitati bine si hraniti bebelusul.

Cand hranirea cu lapte matern nu este posibila sau este insuficienta, laptele formula de continuare Hero Baby Nutrasense Premium potrivit varstei copilului dumneavoastra poate fi o buna alegere pentru prepararea cerealelor Hero Baby 8 Cereale si biscuiti.

Aviz important! Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Se recomanda alaptarea exclusiva pentru sugarii cu varsta pana la 6 luni. Acest produs nu poate inlocui laptele matern.

Datorita caracterului natural al produsului, pudra poate avea diferente usoare de nuanta (culoare).

A se depozita la  loc uscat si racoros, in ambalajul original sigilat. Odata deschis, inchideti bine ambalajul dupa fiecare folosire. A se consuma in maximum o luna de la deschidere.

Gandeste-te la bebelusul tau! Recicleaza!

Producator: Hero Spania S.A., Avda. de Murcia, 1. 30820 Alcantarilla Murcia.

 

 

Detalii ale produsului
29090
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in