Humana 2 Probalance 800g, 6+

Lapte de continuare (de la 6 luni)

Art.nr.: 72019

Cantitate neta: 800 g e (29 portii x 200ml preparat lichid).

Cod articol:
72019
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Brand:
Descriere

Lapte formula de continuare HUMANA 2, de la 6 luni      

Lapte de continuare (de la 6 luni)

Art.nr.: 72019

Cantitate neta: 800 g e (29 portii x 200ml preparat lichid).

Humana 2 – cand se foloseste

Copilul dumneavoastra creste de la o zi la alta si nevoile sale nutritionale se modifica. Humana 2 este conceput pentru varsta de la 6 luni (cand alimentatia sugarului se diversifica), ca parte a unei diete echilibrate si ca suport pentru cresterea si dezvoltarea sugarului.

In sprijinul cresterii copilului dumneavoastra

Cu fiecare zi ce trece, copilul dumneavoastra este tot mai mare, devine tot mai activ si incepe sa exploreze hrana solida.  Laptele de continuare HUMANA 2 contine lactoza ca singura sursa de carbohidrati si este imbogatit cu toti nutrientii esentiali necesari in cantitati adaptate varstei:

·      DHA (acid docosahexaenoic) – contribuie la dezvoltarea normala a vederii sugarului pana la varsta de 12 luni (efectul benefic se obtine la ingerarea unei cantitati zilnice de 100mg DHA

·      GOS (galacto-ologozaharide) - fibre

·      ALA (acid alfa-linolenic) – un acid gras omega-3 esential pentru dezvoltarea cognitiva a sugarului

·      Vitamina C – importanta pentru sistemul imunitar

·      Nucleotide

PRO BALANCE este promisiunea noastra fata de tine si copilul tau de a-i furniza acestuia toti nutrientii necesari, pe baza experientei noastre de 65 de ani in stiinta si cercetare.

Humana iubeste copiii. In fiecare zi suntem inspirati de mame si de copiii lor. Ascultam si suntem atenti la asteptarile parintilor si ne ghidam dupa nevoile celor mici. Stiind ca, fara indoiala, laptele matern este cea mai buna hrana a sugarilor, Humana este motivata de cele mai recente descoperiri din natura si stiinta pentru a oferi o nutritie adecvata sugarilor si copiilor mici.

Caracteristicile ambalajului

Siguranta:      Inchiderea exterioara de siguranta, membrana interioara de sigilare si marginea inferioara ofera protectie continutului din toate partile. Ambalaj fara bisfenol A.

Igiena:            Suportul integrat al linguritei dozatoare si deschiderea larga a cutiei minimizeaza contactul pielii cu pudra de lapte. Odata inchis, capacul cutiei creeaza o bariera excelenta impotriva umiditatii.

Comoditate:   Posibilitatea de a lucra cu o singura mana si de a masura corect cantitatea de pudra din lingurita dozatoare prin nivelarea continutului la coltul special.

AVIZ IMPORTANT!

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni.

Laptele de continuare nu ar trebui utilizat ca un inlocuitor al laptelui matern in primele 6 luni si ar trebui introdus in alimentatie dupa varsta de 6 luni ca parte a unei diete echilibrate.

Cresterea si dezvoltarea individuala a copilului tau poate face necesara introducerea mai devreme a unei formule de continuare ca parte a unei alimentatii echilibrate.

Consultati medicul sau moasa inainte de a incepe hranirea sugarului cu o formula de lapte.

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala, alergeni, instructiuni de dozare si preparare, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

Detalii ale produsului
72019
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in