Humana 3 Junior Probalance 650g, 12+

Pudra pentru prepararea de bautura pe baza de lapte degresat si uleiuri vegetale, pentru nutritia speciala a copiilor cu varsta mai mare de 12 luni.

Cantitate neta: 650 g e (37 portii x 170ml lapte preparat).

Cod articol:
70378
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Brand:
Descriere

Lapte formula pentru copii de varsta mica HUMANA LITTLE HEROES 3, de la 1 an

Pudra pentru prepararea de bautura pe baza de lapte degresat si uleiuri vegetale, pentru nutritia speciala a copiilor cu varsta mai mare de 12 luni.

Art.nr.: 70378

Cantitate neta: 650 g e (37 portii x 170ml lapte preparat).

Humana Little Heroes 3 – cand se foloseste

Copilasul dumneavoastra tocmai a implinit un an si acum descopera si exploreaza tot mai mult lumea ce-l inconjoara in timp ce nevoile sale nutritionale se schimba. Laptele Humana Little Heroes sustine corpul si mintea copilului dumneavoastra prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltarii motrice si cognitive ale acestuia. Expertii in nutritia pediatrica au identificat un aport neadecvat in cazul anumitor nutrienti: in special proteinele si sarea sunt prezente in alimentatie in cantitati prea mari in timp ce fierul si vitamina D sunt insuficiente (EFSA Journal 2013; 11; 3408).

Un corp si o minte active pentru aventurile captivante ale micutului dumneavoastra erou

Laptele Humana Little Heroes sustine corpul si mintea copilului dumneavoastra prin aportul tuturor ingredientelor necesare dezvoltarii motrice si cognitive potrivite varstei. Aceasta este contributia noastra la lumea lui, plina de amuzament si aventuri captivante.

Pentru dezvoltarea normala a creierului si a tesutului nervos laptele nostru contine ALA (un acid gras omega-3 esential).

Laptelui i s-au adaugat calciu si vitamina D, nutrienti esentiali pentru dezvoltarea normala a oaselor.

Sprijinim dezvoltarea sistemului imun cu ajutorul vitaminelor A si D, care contribuie la functionarea normala a acestuia.

PRO BALANCE este promisiunea noastra fata de tine si copilul tau de a-i furniza acestuia nutrientii necesari pentru un trup si o minte active.

Humana iubeste copiii. In fiecare zi suntem inspirati de mame si de copiii lor. Ascultam si suntem atenti la asteptarile parintilor si ne ghidam dupa nevoile celor mici. Stiind ca, fara indoiala, laptele matern este cea mai buna hrana a sugarilor, Humana este motivata de cele mai recente descoperiri din natura si stiinta pentru a oferi o nutritie adecvata sugarilor si copiilor mici.

Caracteristicile ambalajului

Siguranta:      Inchiderea exterioara de siguranta, membrana interioara de sigilare si marginea inferioara ofera protectie continutului din toate partile. Ambalaj fara bisfenol A.

Igiena:            Suportul integrat al linguritei dozatoare si deschiderea larga a cutiei minimizeaza contactul pielii cu pudra de lapte. Odata inchis, capacul cutiei creeaza o bariera excelenta impotriva umiditatii.

Comoditate:   Posibilitatea de a lucra cu o singura mana si de a masura corect cantitatea de pudra din lingurita dozatoare prin nivelarea continutului la coltul special.

AVIZ IMPORTANT!

Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau. Ministerul Sanatatii si Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea exclusiva pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Consultati medicul sau moasa inainte de a incepe hranirea copilului cu o formula de lapte. Va rugam sa ii asigurati copilului dumneavoastra o alimentatie echilibrata, un stil de viata sanatos si o ingrijire dentara atenta.

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala, alergeni, instructiuni de dozare si preparare, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

 

Detalii ale produsului
70378
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in