Nuby - Pahar Stop picatura cu manere si Super Tetina Vari-Flo, 240ml, 6+

Nuby - Pahar Stop picatura cu manere si mustiuc moale din silicon, 240 ml, 6+

Art. 404003

28,56 lei (inclusiv TVA)
Color
  • Blue
  • Green
  • Pink
  • mov
In Stoc
Cod articol:
404003- albastru
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asemanatoare
Nici un articol
Descriere

Nuby - Pahar Stop picatura cu manere si mustiuc moale din silicon, 240 ml, 6+

Art. 404003

Fara Bisfenol A

Brandul de cani/pahare nr. 1 in lume*

 

Conform normei: EN14350

Noua gama de pahare CLIK IT!™ Nuby ofera o tehnologie antiscurgere vizibila si sonora (capacul se insurubeaza pana se aude un clic), care permite parintilor sa nu isi mai faca griji cu privire la scurgeri!

Fara supape! Fara mizerie! Conceput pentru utilizare si manevrare usoara, atat pentru mama, cat si pentru copil. Paharul NO-SPILL™ este perfect pentru dezvatarea de biberon. Este ideal pentru copilul neobisnuit sa bea.Datorita formei unice a mustiucului moale din silicon, trecerea de la biberon la pahar este foarte usoara.

Mustiucul are un sistem integrat pentru aer care asigura o presiune constanta in pahar. Astfel copilul poate bea cu usurinta.

MUSTIUCUL din silicon moale este special proiectat pentru prevenirea scurgerilor si picuratului.

Are flux variabil (vari-flow). Acesta permite lichidelor sa curga prin mustiuc atunci cand copilul suge. Mustiucul din silicon se inchide atunci cand suptul inceteaza. Se potriveste la aproape toate paharele Nuby.

PAHARUL: este fabricat dintr-un material plastic solid si este aproape incasabil in conditii normale de utilizare. Poate fi utilizat in cuptorul cu microunde pentru a incalzi lichidele. CURATARE: Inainte de prima utilizare, tineti-l in apa clocotita timp de 5 minute. Spalati toate elementele, inainte si dupa fiecare utilizare. Poate fi spalat in masina de spalat vase (numai in raftul superior) sau in apa calda cu un sapun bland. Se clateste bine. NU sterilizati paharele in sterilizatorul destinat special biberoanelor de sticla. Nu utilizati un burete aspru pentru a curata.

Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.: ATENTIE! Acest produs nu este o jucarie. A se utiliza intotdeauna sub supravegherea unui adult. Au avut loc accidente atunci cand copiii au fost lasati singuri cu articole de baut, deoarece copilul a cazut sau pentru ca produsul s-a desfacut. Suptul continuu si prelungit de fluide va cauza carii dentare. Copiii mici pot face carii dentare, chiar daca beau bauturi neindulcite. Cariile pot aparea in cazul in care copilului ii este permis sa utilizeze paharul pe perioade lungi in timpul zilei si mai ales noaptea (cand fluxul de saliva este redus) sau in cazul in care paharul este folosit pe post de suzeta. Niciodata nu folositi tetinele pe post de suzeta. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. Incalzirea in cuptorul cu microunde poate genera puncte cu temperaturi supraincalzite. Testati tetinele inaintea fiecarei utilizari, tragand de ele in toate directiile. Aruncati-le in momentul in care incep sa dea semne de deteriorare (largire, fisuri). Nu lasati tetinele in lumina directa a soarelui sau langa alte surse de caldura. Nu le lasati in substante dezinfectante mai mult decat este recomandat (Urmati instructiunile de folosire ale dezinfectantului). Nu lasati componentele paharului la indemana copiilor.

MOD DE UTILIZARE:

Umpleti maximum ¾ paharul cu lichid si insurubati capacul cu atentie. Incalziti in cuptorul cu microunde fara capac. Aveti deosebita grija cand incalziti la microunde. Agitati intotdeauna alimentele incalzite pentru a asigura o distributie uniforma de caldura si testati temperatura inainte de servire. Nu utilizati produsul pentru bauturi carbogazoase. Acestea pot provoca presiune in pahar si pot deteriora mustiucul antipicurare, provocand si scurgeri de picaturi. 

 

Detalii ale produsului
404003- albastru
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in