Baby Nova - Pahar “sport” 300ml, 36+

Baby Nova Pahar “sport”, 36+

Art. 34116

Capacitate: 300ml 

27,85 lei (inclusiv TVA)
Color
  • Blue
  • Orange
Produs disponibil cu alte optiuni
Anunta-ma cand este disponibil
Cod articol:
34116
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Descriere

 

Pahar cu inchidere ermetica si capat de baut tip „sport”, pe care copiii il pot manevra cu usurinta singuri. Paharul este foarte usor si incasabil. Capacul practic de protectie previne deteriorarea sau contaminarea paharului. Pentru copii activi cu varste incepand de la 3 ani. Realizat din materiale fara BPA.

ATENTIE! Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.: Intotdeauna folositi acest produs sub supravegherea unui adult. Suptul continuu si prelungit de fluide poate deteriora dantura. Intotdeauna verificati temperatura bauturii inainte de hranire.  Nu lasati componentele care nu sunt in uz la indemana copiilor. Componentele mici pot fi inghitite, existand riscul de inecare. Din motive de siguranta, mustiucul moale nu poate fi dezmembrat, deoarece exista pericolul acut de sufocare.

Curatare: Pentru igiena, inainte de prima utilizare, dezinfectati prin fierbere timp de 3 minute capacul ce contine mustiucul. Toate paharele fara desene pot fi fierte.  Paharele cu desene pe exterior trebuie sa fie spalate doar pe interior cu apa fierbinte si un detergent de vase bland, apoi clatite cu apa curata – nu se sterilizeaza la aburi.

Detalii ale produsului
34116
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:
Produse asemanatoare
Nici un articol
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in