Medela - POMPA MANUALA Harmony + Calma

Pompa manuala bifazica

263,59 lei (inclusiv TVA)
Ultimele produse in stoc
Cod articol:
005.2035
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Descriere

Medela Harmony™-  pompa manuala bifazica pentru san + dispozitiv de hranire Calma

 

Fara Bisfenol A

 

Medela, alegerea nr.1 in spitale si pentru mame.

 

Usoara, practica, desteapta.

Populara Harmony este singura pompa manuala pentru san bazata pe tehnologia originala Medela 2-Phase Expression™. Usoara, permite extragerea eficienta si discreta a laptelui matern, datorita manerului ergonomic si a manevrarii facile. Pentru uz acasa si in deplasare. Usor de asamblat si curatat.

 

Inclus in pompa, este Dispozitivul special de hranire cu lapte matern Calma, cel care permite alternarea intre san si biberon, fara ca bebelusul sa refuze apoi sanul.

 

Pentru o experienta de alaptare minunata

Ca lider mondial in alaptare, accentul pus de Medela pe cercetarea dovedita clinic, asupra comportamentului natural de hranire al bebelusului la san, a dus la inovarea tehnologiei 2-Phase Expression si a dispozitivului special pentru hranire cu lapte matern, Calma. Tehnologia 2-Phase Expression (bifazica) imita ritmul natural de supt al bebelusului, pentru a extrage mai mult lapte intr-un timp mai scurt. Miscarile rapide si scurte, de stimulare, sunt urmate de unele mai lente si mai profunde, asigurand un flux optim de lapte. Calma, solutia unica de hranire, creata exclusiv pentru laptele matern, ii permite bebelusului sa faca pauze si sa respire regulat, ajutandu-l astfel sa isi mentina comportamentul natural de hranire invatat la san.  Inovata pentru mentinerea legaturii unice dintre mama si bebelusul ei pe perioada alaptarii.

 

Harmony are doua faze de extragere (2-Phase Expression"®), fiind singura pompa pentru san manuala realizata pe baza cercetarilor stiintifice, capabila sa imite ritmul natural al suptului bebelusului.

 

S-a demonstrat ca ofera o senzatie apropiata de cea a alaptarii propriului bebelus, reducand totodata timpul necesar pentru pompare.

 

II. Indicatii pentru utilizare

 

https://www.youtube.com/watch?v=7KhJG6W3ciQ

Pompa pentru san Harmony este o pompa pentru san manuala:

• Este destinata femeilor care alapteaza, pentru extragerea si colectarea laptelui matern din sani, pentru perioadele de timp in care nu sunt impreuna cu bebelusul (ex. o seara departe de bebelus, un loc de munca cu norma redusa).

• Pentru a preveni umflarea excesiva a sanilor.

• Pentru a fi utilizata acasa si oriunde va aflati.

 

III. Masuri importante de siguranta

Cititi toate instructiunile inainte de utilizare.

• Utilizati acest produs doar in scopul pentru care a fost creat, conform instructiunilor din acest manual de utilizare.

• A se utiliza numai accesorii originale Medela.

• Verificati toate componentele pompei din trusa, pentru a va asigura ca nu sunt uzate sau deteriorate.

• Acest produs este destinat utilizarii de catre o singura persoana. Utilizarea de catre mai multe persoane poate prezenta riscuri pentru sanatate si, in consecinta, duce la anularea garantiei produsului.

• Daca apar probleme sau dureri, adresati-va consultantului dumneavoastra in alaptare sau medicului.

  

Pachetul contine: maner pivotant cu diafragma si o-ring, recipient de stocare, conector, supapa, 2 membrane, 1 cupa colectoare PersonalFit M, suport biberon, Dispozitivul de hranire Calma, mostra abosorbante de unica folositia pentru san 4 buc.

Pompa pentru san este produs de uz personal. Utilizarea ei de catre mai multe persoane poate reprezenta un pericol pentru sanatate. Din motive de igiena, pompa nu poate fi returnata dupa desfacerea ambalajului.

Cititi cu atentie toate instructiunile de utilizare din interior. Continutul poate diferi de imaginile de pe ambalaj. Alaptarea trebuie sa fie bine stabilita inainte de introducerea unei tetine.

 

Detalii ale produsului
005.2035
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:
Produse asemanatoare
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in