Babycare TENS Elle TENS

Babycare TENS Elle TENS – Remediu nemedicamentos pentru atenuarea durerii din timpul travaliului si a multor alte tipuri de dureri.

357,00 lei (inclusiv TVA)
In Stoc
Reference:
4112
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asemanatoare
Nici un articol
Descriere
 • Dispozitiv digital de ultima generatie pentru travaliu pe baza de stimulare nervoasa electrica transcutanata
 • Cu tehnologie Opti-max
 • Recomandat de moase
 • Buton ‘’boost’’ pentru contractii
 • 4 electrozi mari adezivi
 • Poate trata durerea post-natala
 • Cordon de gat pentru mobilitate
 • Clips rotativ pentru curea
 • Display mare LCD

 

Poate trata si: artrita, durerea de gat, de spate, osteoporoza, sciatica, luxatii, accidentari sportive, durerile menstruale, sindromul de tunel carpian, migrena, durerea post-operatorie, durerea membrului fantoma si multe altele. 

Unitate de ultima generatie pentru obstetrica, cu functionalitate multipla si usor de folosit, care asigura o alinare maxima a durerii pe timpul travaliului si nu numai.

Ce Inseamna TENS?

TENS este acronimul pentru Stimulare Nervoasa Electrica Transcutanata. Prin intermediul electrozilor adezivi, impulsurile sunt transmise prin piele pentru a reduce senzatia de durere.

Cum functioneaza Elle TENS ?

La debutul travaliului, aplicati cei 4 electrozi pe spate urmand instructiunile de utilizare si porniti dispozitivul. Veti simti o senzatie pulsatorie placuta. Aceasta va contribui la cresterea endorfinelor proprii, ce contribuie la atenuarea  durerii. In timpul contractiei, apasati butonul ‘’boost’’ pentru cresterea puterii necesare atenuarii durerii. La sfarsitul contractiei, apasati din nou butonul ‘’boost’’ si restartati ciclul.

Ce este tehnologia Opti-max?

Tehnologia Opti-max asigura o rezerva de putere pentru situatiile In care Intr-adevar aveti nevoie. Cel mai adesea este folosita In ultimile stadii ale travaliului, cand sunteti pe punctul de a naste si aveti nevoie de putere suplimentara. De asemenea, poate fi folosit oricand, in functie de necesitate.

Intrebari frecvente despre Elle TENS

Pot folosi orice unitate TENS?

Nu, Elle TENS este special conceput pentru nastere. Foloseste electrozi mari si este dotat cu butonul ‘’boost’’ pentru contractii.

Este Elle TENS sigur?

Da, este conceput pentru travaliu. Totusi, nu-l folositi inainte de saptamana 37 de sarcina. Pentru alte contraindicatii, vedeti mai jos.

Elle TENS poate fi folosit In paralel cu alte metode de atenuare a durerii? Da, in combinatie cu substante gazoase sau petidina. TENS nu poate fi folosit In apa.

Elle TENS poate fi folosit in spital?

Da, dar s-ar putea sa trebuiasca sa-l inchideti temporar, daca moasa va cere acest lucru.

Pot folosi Elle TENS dupa nastere?

Da. Elle TENS poate fi folosit pentru durerile de spate si pentru multe alte dureri.

Contraindicatii: A nu se folosi inainte de saptamana 37 de sarcina. unitatile TENS nu trebuie folosite de catre pacientii care folosesc un stimulator cardiac. Femeile insarcinate si pacientii care sufera de probleme cardiace ar trebui sa consulte un medic inainte de utilizare. Nu folositi niciodata pentru a trata dureri nediagnosticate, intrucat acestea pot necesita un tratament de urgenta. TENS NU trebuie sa fie folosit in timp ce conduceti vehicule sau in timpul manipularii de utilaje.

 

Pachetul include: Unitatea Elle TENS, 2 seturi de fire conductoare plus unul de rezerva, 4 electrozi autoadezivi, 4 baterii tip AA, instructiuni de utilizare, saculet pentru depozitare. 

Detalii ale produsului
4112

Fisa tehnica

Taxa verde
inclusa in pret
Recenzii
No comments

Scrie o recenzie

 • Fit:
 • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in