Nuby - Suzeta decor silicon cu inel fosforescent 6-36 luni

Nuby – suzeta cu tetina ovala cu nubi de dentitie 6-36 luni

Straluceste in intuneric

Fara Bisfenol A

Cod articol:
5877 -roz
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Color
  • Blue
  • Pink
  • Brown
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

Nuby – Suzeta cu tetina ovala cu nubi de dentitie 6-36 luni

Straluceste in intuneric

5877MFSN

Fara Bisfenol A

Suzeta. Pentru siguranta copilului dumneavoastra: AVERTISMENT! Niciodata nu atasati alte panglici sau snururi la suzeta, copilul se poate strangula cu acestea. Verificati suzeta dupa fiecare folosire mai ales daca copilul are dinti. Deasemenea verificati tragand de suzeta in toate directiile pentru a stii daca tetina este rupta.

Aruncati-o la primul semn de deteriorare sau uzura (daca s-a largit sau daca s-a rupt). Nu expuneti niciodata suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o puneti in solutie dezinfectanta (solutie de sterilizare) mai mult decat este necesar deoarece acesta poate deteriora tetina. Nu lasati capacul detasabil, de protectie (daca este disponibil) la indemana copiilor - pericol de sufocare si leziuni la nivelul gurii.

Niciodata nu puneti pe tetina substante dulci sau medicamente pentru a evita apritia cariilor dentare.In cazul in care copilul dumneavoastra si-ar impinge intreaga suzeta in gura, ramaneti calmi. Chiar si in aceasta situatie extrema, gaurile de ventilatie ale suzetei vor da posibilitatea copilului dumneavoastra sa respire. Datorita designului sau special, inghitirea suzetei nu este posibila. Scoateti cu grija suzeta din gura cat mai usor posibil.

CURATAREA: Pentru o igiena cat mai corecta, inainte de prima utilizare, tineti suzeta scufundata in apa fierbinte pentru 5 minute, lasati-o sa se raceasca si stoarceti-o pentru a scoate orice picatura de apa care este posibil sa fi ramas. Curatati suzeta imediat, dupa fiecare folosire cu apa calduta si cu un detergent bland. Clatiti bine.

Nu o curatati intr-un sterilizator sau masina de spalat vase.

PRECAUTII: Inlocuiti suzeta dupa una sau doua luni din motive de igiena.

Detalii ale produsului
5877 -roz
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in