Nuby - Pahar din tritan cu pai moale, 540ml, 3 ani+

Paharul este confectionat din TRITAN, un material sigur -fara Bisfenol A, rezistent la socuri sau cazaturi, fara miros si cu o claritate distincta. Cu pai din silicon, capac ce pastreaza paiul curat si maner de transport.

59,50 lei (inclusiv TVA)
Color
  • Blue
  • Pink
In Stoc
Cod articol:
414023-blue
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asemanatoare
Descriere

Nuby - Pahar din tritan cu pai moale, 540ml, 3 ani+

Brandul de cani/pahare nr. 1 in lume

(*bazat in parte pe date din industrie)

Fara Bisfenol A (conform legislatiei in vigoare)

Parti componente:

  1. Capacul paharului
  2. Capac rabatabil de protectie
  3. Pai din silicon
  4. Pai lung

Instructiuni de asamblare: 1. Introduceti paiul din silicon in orificiul capacului, din interior spre exterior. 2. Trageti paiul prin exterior pana cand marginea acestuia este bine prinsa in capac. 3. Pozitionati bine in interiorul capacului discul din silicon atasat paiului. 4. Conectati paiul lung la partea interioara a paiului din silicon.

PAHARUL: Poate fi utilizat in cuptorul cu microunde doar pentru a incalzi lichidele. CURATARE: Inainte de prima utilizare, tineti-l in apa clocotita timp de 5 minute. Spalati toate elementele dupa fiecare utilizare. Poate fi spalat in masina de spalat vase (numai pe raftul superior) sau cu apa calda si un detergent bland. Se clateste bine. NU sterilizati paharele in sterilizatorul destinat special biberoanelor de sticla. Nu utilizati un burete aspru pentru curatare. Pentru siguranta si sanatatea copilului dvs.: ATENTIE! Acest produs nu este o jucarie. A se utiliza intotdeauna sub supravegherea unui adult. Accidentele se pot produce atunci cand copiii sunt lasati singuri cu articole de baut, deoarece copilul a cazut sau pentru ca produsul s-a desfacut. Suptul continuu si prelungit de fluide va cauza carii dentare. Copiii mici pot face carii dentare chiar daca beau bauturi neindulcite. Cariile pot aparea in cazul in care copilului ii este permis sa utilizeze paharul pe perioade lungi in timpul zilei si mai ales noaptea (cand fluxul de saliva este redus) sau in cazul in care paharul este folosit pe post de suzeta. Niciodata nu folositi paiele pe post de suzeta. Verificati intotdeauna temperatura alimentelor inainte de hranire. Incalzirea in cuptorul cu microunde poate genera puncte cu temperaturi inalte. Testati paiele inaintea fiecarei utilizari, tragand de ele in toate directiile. Aruncati-le in momentul in care incep sa dea semne de deteriorare (largire, fisuri). Nu lasati paiele in lumina directa a soarelui sau langa alte surse de caldura. Nu le lasati in substante dezinfectante mai mult decat este recomandat (urmati instructiunile de folosire ale dezinfectantului). Nu lasati componentele paharului la indemana copiilor.

MOD DE UTILIZARE: Umpleti paharul cu lichid maximum ¾ si insurubati capacul cu atentie pentru o inchidere sigura. Incalziti in cuptorul cu microunde fara capac si pai. Nu lasati lichidele sa fiarba sau sa ajunga la o temperature prea mare pentru a Evita riscul arsurilor. Agitati intotdeauna alimentele incalzite pentru a asigura o distributie uniforma a caldurii si testati temperatura inainte de servire. Nu utilizati produsul pentru bauturi carbogazoase. Acestea pot provoca presiune in pahar si pot deteriora paiul, provocand scurgeri.

Detalii ale produsului
414023-blue
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in