Casti protectie fonica pentru copii (roz)

Art. nr. BV-71RE (roz)

Potrivite pentru copii cu varste de peste 18 luni

Culoare: Roz

86,22 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
BV-71RE
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

De ce are nevoie copilul tău de protecție auditivă?

Mulți copii suferă de pierderea auzului din cauza leziunilor timpanului și, din păcate, numărul cazurilor crește constant. Diverse studii au arătat că auzul unui copil este încă în curs de dezvoltare și, prin urmare, este mai puțin rezistent la zgomotul puternic. În plus, trăim într-o societate în care uneori avem de-a face cu niveluri ridicate de zgomot, precum artificiile de revelion sau instalații sonore precum cele folosite la festivaluri, târguri și alte evenimente.

Duceți copilul la un festival? Luați cu dvs. și căștile de protecție auditivă! Unul dintre locurile în care copiii sunt foarte expuși la zgomot puternic este la festivaluri. În ultimii ani, numărul festivalurilor organizate vizitate de familii întregi a crescut substanțial. În timp ce în trecut tinerii, în special, populau câmpurile festivalului, acum nu mai este cazul. Festivalurile au devenit evenimente de familie la care participă persoane de toate vârstele, unde părinții își duc copiii mici să se bucure de muzică și cultură și să aibă o zi distractivă. Cu toate acestea, în astfel de cazuri este înțelept să oferiți copilului dumneavoastră o protecție auditivă bună.

Căștile de protecție Alecto BV-71 pentru copii reprezintă o alegere excelentă în acest sens:

• Potrivite pentru copii începând cu vârsta de 18 luni.

• Atenuează zgomotul dăunător și puternic, dar nu exclude copilul să audă zgomotul ambiental (amortizează 29dB SNR).

• Sunt ușoare și pliabile și, prin urmare, ușor de transportat (ideal pentru evenimente și festivaluri).

• Confortabile, datorită benzii moi.

• Disponibile în mai multe culori la modă.

Brandul Alecto este cunoscut pentru produsele care fac viața mai ușoară tinerilor părinți moderni. Poate cunoașteți monitoarele noastre premiate pentru bebeluși, dar gama noastră este mult mai largă decât atât. Căștile de protecție BV-71 pentru copii au fost dezvoltate folosind propriile facilități de cercetare și dezvoltare de la sediul central din Den Bosch, Țările de Jos. Alegând Alecto, achiziționați un produs bine gândit și de înaltă calitate, ușor de utilizat.

Detalii ale produsului
BV-71RE
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in