Baby Nova - Suzete cu tetina simetrica ortodontica din silicon fara inel, 18 luni +

 Art. nr. 27261 

2 bucati/ blister

Talia 3: 18 luni +

15,11 lei (inclusiv TVA)
Color
  • Blue
  • navy blue
  • mov
In Stoc
Cod articol:
27261
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asemanatoare
Nici un articol
Descriere

Baby Nova Suzete cu tetina simetrica ortodontica din silicon -fara inel -

 Art. nr. 27261 

2 bucati/ blister

Talia 3: 18 luni +

Silicon - deosebit de moale pentru a avea o senzatie cunoscuta, linistitoare

Scutul tetinei - foarte usor si prietenos cu pielea datorita orificiilor mari care lasa aerul sa treaca.  

Tetina suzetei - datorita formei ei simetrice, suzeta se pozitioneaza mereu corect in gura.

Capacul suzetei este usor de apucat.

Suzetele BABY NOVA sunt realizate din materiale testate cu grija si nu contin Bisfenol-A*. *Conform reglementarilor europene.

Tetina simetrica, din silicon deosebit de moale, sprijina dezvoltarea naturala a danturii si este pe deplin adecvata guritei copilului. Sunt disponibile in 3 dimensiuni: talia 1 - potrivite de la nastere pana la 6 luni, talia 2 pentru sugari cu varste intre 6 si 18 luni si talia 3 pentru copii cu varste de peste 18 luni.

Inainte de prima utilizare dezinfectati suzeta prin fierbere in apa timp de 5 minute. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare apa din interiorul ei. Acest lucru serveste la asigurarea igienei. Inainte de fiecare utilizare, suzeta se spala bine sub jet de apa calda. Pentru sugarii sub 3 luni se dezinfecteaza regulat, de ex. prin fierbere cca. 3 min. Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas pentru a evita deteriorarea materialelor. Suzetele nu se curata in masina de spalat vase si nici nu se dezinfecteaza in cuptorul cu microunde, deoarece detergentul special utilizat sau incalzirea neuniforma ar putea deteriora materialele. Nu pastrati suzeta in lumina directa a soarelui sau langa o alta sursa de caldura si nu o lasati in substante dezinfectante (solutii pentru sterilizare) mai mult timp decat este indicat, deoarece acest lucru poate deteriora tetina!

Niciodata nu introduceti suzeta in substante dulci sau medicamente, deoarece exista riscul aparitiei cariilor dentare si/sau s-ar putea deteriora si materialul.

Pentru siguranta si sanatatea copilului dumneavoastra

ATENTIE!

Verificati suzeta inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile. Pentru siguranta copilului dumneavoastra, inlocuiti imediat suzeta daca se deterioreaza sau lipsesc fragmente din ea in urma utilizarii neadecvate. Folositi numai lanturi pentru suzeta testate si conform normei EN 12586. Nu atasati de suzeta niciun fel panglici sau snururi deoarece copilul dvs. se poate strangula. Daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura exista pericol de sufocare. Din motive de igiena si siguranta, schimbati suzeta dupa 1-2 luni de utilizare. In cazul in care suzeta ar intra total in gura copilului dumneavoastra, NU INTRATI IN PANICǍ. Ea nu poate fi inghitita si este conceputa astfel incat sa nu puna copilul in pericol. Indepartati-o din gura copilului cu grija si cat mai usor posibil.

Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice.

Acest produs corespunde normei EN 1400.

Va rugam sa pastrati informatiile despre produs si instructiunile de utilizare. Pentru reclamatii: va rugam sa pastrati adresa producatorului/distribuitorului si numarul articolului.

Fabricate in Germania

Detalii ale produsului
27261
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in