NUBY - Masti faciale de unica folosinta pentru copii, (4-12 ani), 10 buc.

Set 10 bucati

Potrivite pentru copii cu varsta de 4-12 ani.

Art. Nr. NVGIRLMASK (fete)

49,98 lei (inclusiv TVA)
In Stoc
Cod articol:
NVGIRLMASK
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Produse asemanatoare
Descriere

NUBY Masti de unica folosinta pentru copii, 10 buc. (4-12 ani)

Art. Nr. NVGIRLMASK (fete)

  •        in 3 straturi

  •       cu prinderi moi, dupa ureche

  •       cu banda care se fixeaza confortabil peste nas
  •       design si modele simpatice

Instructiuni de utilizare:

Aceste masti de fata sunt de unica folosinta. A nu se refolosi. Deschiderea ambalajului si scoaterea unei masti din ambalaj trebuie facute doar de catre adulti. Va rugam sa ajutati copilul sa fixeze masca pe fata, pozitionand intai una dintre prinderi dupa o ureche, apoi cealalta prindere dupa urechea opusa. Ajustati pozitia mastii dupa necesitati, pentru mai mult confort. Masca trebuie sa acopere nasul si gura. Indoiti usor banda de fixare peste nas astfel incat masca sa urmeze forma acestuia. In cazul in care copilul dumneavoastra sufera de alergii cutanate va rugam sa consultati medicul inainte de folosirea mastii. Produsul nu este destinat protectiei impotriva chimicalelor toxice sau a gazelor. AVERTISMENT: Risc de sufocare! A nu se lasa la indemana copiilor, daca acestia nu sunt supravegheati! Daca purtarea mastii devine neconfortabila sau apar iritatii, intrerupeti imediat utilizarea mastii. Daca iritatia continua, consultati medicul si prezentati-i aceasta eticheta. Nu utilizati aceste masti intr-un mediu chirurgical sau expus unor lichide biologice sau periculoase, intr-un mediu clinic unde exista risc semnificativ de infectare pe cale respiratorie, in prezenta unei surse de incalzire puternica sau a unor gaze inflamabile. Acest produs nu este o jucarie. A nu se utiliza de catre copiii mai mici de 4 ani.

Material: in 3 straturi, netesut.

A se utiliza pana la data de / producator: vezi ambalaj. Fabricat in China.

© 2020 TPFP (Talbot’s Pharmaceuticals Family Products), LLC. Marca si logo-ul NubyTM, marca si logo-ul Dr. Talbot’sTM sunt licentiate catre TPFP, LLC de catre Admar International. Designul produsului si toate celelalte marci sunt detinute de / licentiate catre TPFP, LLC.

Distribuitor: Superfood Company SRL - str. Izlazului nr.3, 077145 Pantelimon, Ilfov, tel.: 021/352.01.67(68), office@superfood.ro, www.superfood.ro, www.primele-cumparaturi.ro

Rev. 0/6_20

 

Detalii ale produsului
NVGIRLMASK
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in