VICKS - Umidificator ultrasonic personal, Model VUL505 (taxa verde inclusa in pret 0.75 lei/buc)

Personal Humidifier – Umidificator personal cu ultrasunete, cu vapori reci (VUL505E4V1)      

Art. TOW015096

240,98 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
TOW015096
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Personal Humidifier – Umidificator personal cu ultrasunete, cu vapori reci (VUL505E4V1)      

Art. TOW015096

Folosirea unui umidificator poate ajuta la mentinerea nivelului de umiditate a aerului din incapere la valori cuprinse intre 40% si 60% si astfel poate fi redusa in mod natural uscaciunea gatului si a nasului, mentinandu-le hidratate.

pentru usurarea respiratiei

potrivit, de asemenea, in sezonul propice pentru tuse si raceala

mentinerea nivelului umiditatii aerului intre 40% si 60% poate reduce rata de supravietuire a virusurilor gripale, atat de pe suprafete cat si din aer1

potrivit pentru incaperi de pana la 10m2

• timp de folosire de pana la 4 ore

include 1 tableta aromatizanta VapoPads Menthol (VH7). A se folosi impreuna cu VapoPads Menthol – rezerve aromatizante cu mentol pentru adulti si copii cu varsta peste 3 ani (VH7) sau VapoPads Rozmarin si Lavanda (VBR7) pentru copii cu varsta peste 3 luni (+4,5 kg). Pentru masuri de siguranta va rugam sa consultati atentionarile de mai jos.

1Myatt T., Kaufman M., Allen J., Maclntosh D., Fabian P., McDevitt J. Environmental Health 2010, 9.55. Modelling the airborne survival of influenza virus in a residential setting. The impact of home humidification.

Componentele aparatului: A - duza de evacuare a vaporilor, B - locas pentru introducerea tabletelor VapoPads – pentru eliberarea de vapori calmanti ce pot usura respiratia, C - rezervor transparent de apa (0,5L) prin care se poate urmari nivelul acesteia, suficient pentru o durata de functionare de pana la 4 ore de la umplere, D – buton cu actionare facila, pentru eliberarea vaporilor, E – indicator luminos.

Un alt produs complementar este 2 in 1 Higrometrul si Termometrul (V70EMEAV1).

ATENTIE! H317 Poate provoca o reactie alergica a pielii. P102 A nu se lasa la indemana copiilor. P302 + P352 IN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spalati cu multa apa si sapun. P333 + P313 In caz de iritare a pielii sau de eruptie cutanata: consultati medicul. Ingrediente: ulei de eucalipt, mentol, glicol, ulei din frunze de cedru si altele.

Garantie 2 ani.

Anumite marci comerciale sunt utilizate sub licenta The Procter & Gamble Company sau afiliatele sale. ©2019 Toate drepturile rezervate.

Pretul produsului include costul de 0,75 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

 Fabricat in China

Detalii ale produsului
TOW015096
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in