HARMONY FLEX - POMPA MANUALA PTR SAN, BIFAZICA NEW

Usoara si portabila

Mai confortabila*

Mai mult lapte*

211,94 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
101041157
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Medela™ Harmony™ Flex™ - Pompa manuala pentru san cu cupa colectoare PersonalFit Flex™

Art.Nr. 

101041157

Pompa Harmony pentru san este o pompa manuala destinata a fi utilizata de catre femeile care alapteaza, pentru a extrage si colecta laptele din sani.

Pompa Harmony pentru san este destinata utilizarii de catre o singura persoana.

Pompa Harmony pentru san este o pompa manuala de uz personal, cu o cupa colectoare PersonalFit Flex si un maner ergonomic pentru pompare in 2 faze. Acesta va permite sa alternati intre miscari scurte, de volum redus pentru a stimula laptele sa curga, si miscari prelungite si intense, pentru o extragere optima a laptelui – la fel cum face bebelusul dumneavoastra.

Pompa Harmony pentru san

• este usor de utilizat si curatat.

• va permite sa extrageti laptele in mod silentios si discret.

• include o cupa colectoare PersonalFit Flex de 24 mm, pentru a va oferi mai mult confort si mai mult lapte

Usoara si discreta: noua noastra pompa manuala Medela Harmony Flex incape cu usurinta in geanta, astfel incat sa o puteti duce aproape oriunde si sa o pompati. 

Tehnologie Flex: Cupa flexibilă se adapteaza perfect la forma sanului dvs. pentru un confort optim in timp ce pompati si va ofera mai mult lapte pe sesiune. 

Tehnologie 2 Phase expression: pompa noastra de san manuala utilizeaza tehnologia 2 Phase expression pentru a simula comportamentul natural de supt al bebelusului la sanul mamei, una dintre singurele pompe de san manuale care ofera acest lucru.

Curatarea

Spalarea si dezinfectarea pompei Spalarea si dezinfectarea sunt doua activitati diferite. Acestea trebuie efectuate separat pentru a va proteja pe dumneavoastra, copilul dumneavoastra si a mentine performanta dispozitivului.

Spalare – curatarea suprafetelor componentelor prin indepartarea fizica a contaminarii. Dezinfectare – distrugerea microorganismelor precum ciuperci, bacterii sau virusuri, care pot fi prezente pe suprafetele componentelor.

PRECAUTIE

•Imediat dupa utilizare separati si spalati toate componentele care intra in contact cu laptele matern. Acest lucru va ajuta la indepartarea resturilor de lapte matern si va impiedica proliferarea bacteriilor.

•Spalati-va temeinic pe maini cu apa si sapun.

•Pentru curatare utilizati doar apa potabila de la robinet sau apa imbuteliata.

• Nu puneti componentele pompei direct in chiuveta pentru a le clati sau spala. Folositi o chiuveta curata, folosita numai la spalarea articolelor pentru hranirea copiilor.

•Nu folositi un prosop pentru vase pentru a sterge sau a tampona articolele.

•Nu folositi dezinfectanti pentru curatare.

NOTA Fiti atenta la urmatoarele:

•Aveti grija sa nu deteriorati componentele pompei in timpul curatarii. Nu folositi obiecte ascutite (de exemplu o scobitoare) pentru a curata pompa.

•Unele componente ale pompei Harmony pentru san sunt foarte mici (de exemplu garnitura O-ring sau membrana supapei). Asigurati-va ca nu exista componente lipsa atunci cand reasamblati pompa dupa curatare.

•Depozitati componentele uscate ale pompei intr-o punga/un recipient curat pana la urmatoarea utilizare.

•Nu depozitati componentele daca acestea sunt ude sau umede, deoarece poate aparea mucegai. •Daca, dupa fierbere, observati o pelicula alba pe componente, este posibil ca apa sa aiba un continut ridicat de substante minerale. Indepartati pelicula stergand componentele cu un prosop curat si lasati-le sa se usuce.

•Atunci cand fierbeti componentele, este recomandat sa folositi apa distilata pentru a impiedica depunerile semnificative de substante minerale care le pot distruge in timp.

Detalii ale produsului
101041157
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in