Medel - Termometru cu galiu (galinstan), fara mercur, Ecotemp

24,99 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
95266
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Medel Ecotemp - Termometru cu galiu (galinstan), fara mercur

model: CR W00

cod articol: 95266

·         • Ecologic (fara mercur)

·         •  Precis

·         •  Se poate dezinfecta (cu solutii de dezinfectat la rece)

Prevazut cu carcasa rigida de plastic. Carcasa special conceputa permite scuturarea necesara coborarii coloanei de galinstan.

Termometrul medical fara mercur este un tip de dispozitiv de masurare a temperaturii pacientului la nivel oral, axilar sau rectal.

Produsul este fabricat in conformitate cu EN12470-1:2000+A1:2009, Termometre medicale - Partea 1: Termometre de sticla cu lichid metalic cu dispozitiv maximal.

Conditiile de utilizare: intervalul de masurare a temperaturii trebuie sa ­fie intre 35 si 42, iar temperatura mediului trebuie sa ­fie intre 20 si 30 ; daca temperatura de depozitare este mai mica de 20 va rugam sa puneti termometrele intr-o camera la o temperatura cuprinsa intre 20 si 30 timp de cel putin 1-2 ore sau intre 30 si 35 timp de zece minute inainte de utilizare sau testare. Temperatura trebuie sa fi­e mai mica de 42 atunci cand este depozitat si transportat;

Resetarea termometrului: dupa utilizare scuturati termometrul pentru ca lichidul metalic sa ajunga in partea de jos, apoi curatati-l si puneti-l in carcasa de protectie din plastic pentru a evita orice deteriorare.

Atentionare privind scuturarea: tineti bine capatul termometrului cu degetul mare si aratator si cu atentie scuturati termometrul usor de mai multe ori pana cand lichidul ajunge in partea de jos.

 

Proceduri de operare

1.       Coloana de lichid trebuie sa coboare sub semnul cu cifra cea mai mica de pe scara termometrului inainte de utilizare, apoi termometrul medical se curata si dezinfecteaza in alcool medicinal sau se pune intr-un tub de plastic dezinfectat.

2.       La utilizarea orala  - termometrul medical se pune sub limba pacientilor, iar acestia trebuie sa tina gura inchisa.

3.       La utilizarea rectala - pe termometrul medical se aplica o cantitate mica de crema lubri­fianta inainte de introducerea acestuia in rect.

4.       La utilizarea axilara - termometrul medical se aseaza in axila, iar pacientii trebuie sa tina bratul cat mai aproape de corp.

AVERTISMENT:

1. Avertizati pacientii cu privire la mestecare, vorbire si joaca atunci cand sunt aplicate termometre medicale sub limba.

2. Copiii bolnavi trebuie sa stea linistiti si trebuie sa tineti capatul termometrului medical pentru uz rectal, in cazul in care acesta este introdus prea adanc sau aluneca din rect.

3. Evitati sa faceti baie, sa mancati sau sa fumati cu o jumatate de ora inainte de a masura temperatura corpului.

4. Nu este conceput pentru aplicatii speciale (de exemplu termometre pentru bebelusi prematuri, termometre pentru ovulatie).

DATE TEHNICE

Domeniu de masurare: 35 °C - 42 °C

Rezolutie: 0,1 °C

Precizie: +0.1°C / -0.15 °C

Acest produs este un dispozitiv medical. Va rugam cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj si din manualul de utilizare.

 

Garantie 2 ani. 

Producator: WUXI Medical Instrument Factory Co. LTD - China

Detalii ale produsului
95266
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in