ISOMAR - Spray nazal si de urechi cu apa de mare izotonica, 100ml, 12+

Apa de mare izotonica de la Cinque Terre, Italia.

29,75 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
GA13599
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica    

Art.Nr.GA13599

Flacon de 100ml e, prevazut cu doua atomizoare (nas si urechi)

Destinat copiilor de la 12 luni si adultilor

Apa de mare izotonica de la Cinque Terre, Italia.

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica este o solutie izotonica de apa de mare (din Marea Mediterana, Cinque Terre, Liguria, Italia) pentru igiena nazala zilnica si in cazul alergiilor in general, inclusiv alergia la polen.

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica, cu atomizorul cu tija lunga din cutie, este potrivit si pentru igiena urechilor.

COMPOZITIE: Apa de mare izotonica; gaz propulsor inert: azot.

INDICATII: raceli, bronsite, sinuzite, astm, alergii in general, inclusiv alergia la polen, precum si pentru persoane care lucreaza in medii inchise, in special in prezenta prafului. Util persoanelor care au suferit interventii chirurgicale la nivelul nasului sau care sforaie (sforait ocazional si cronic).

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica este recomandat in special copiilor incepand cu varsta de 1 an, femeilor insarcinate si celor care alapteaza.

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica cu actiunea sa fluidizanta caracteristica, poate fi utilizat zilnic pentru a creste umiditatea mucoasei nazale. La copiii care nu si-au insusit pe deplin suflarea nasului, favorizeaza o mai mare permeabilitate nazala. La adulti permite o mai buna drenare a mucusului nazal.

Datorita actiunii sale fiziologice, ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica este produsul optim pentru o utilizare prelungita si frecventa, atat in cazul copiilor, cat si al adultilor.

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica folosit cu atomizorul cu tija lunga este potrivit pentru curatarea si spalarea urechilor.  Acesta previne formarea dopurilor de ceara si acumularea de particule nedorite, care pot duce la tulburari de auz. De asemenea, ajuta la mentinerea curateniei meatului auditiv al purtatorilor de aparate auditive (functia de pulverizare previne suprapresiunea asupra membranei timpanice).

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE:

- Nas: 1-2 pulverizari in fiecare nara, la nevoie, de pana la 3 ori pe zi

- Urechi: 1-2 pulverizari per ureche, la nevoie, de pana la 3 ori pe zi.

ISOMAR® Spray nazal si auricular pentru igiena zilnica poate fi utilizat atat in pozitie verticala, cat si orientat in jos, pentru a face spalarea nazala atat la adulti cat si la copii mai eficienta si mai simpla.

Utilizare nazala:

- IN POZITIE VERTICALA: utilizarea spray-ului in pozitie verticala permite un acces mai bun la toate cavitatile septului nazal, pentru o curatare mai temeinica si mai rapida

- ORIENTAT IN JOS: pentru a aplica produsul in cazul copiilor de peste 12 luni, aflati in pozitie culcata.

Utilizarea auriculara:

- fixati temeinic atomizorul cu tija lunga pe spray, asigurandu-va ca acesta este stabil. In timpul acestei operatiuni este recomandabil sa indreptati atomizorul spre exterior, deoarece in timpul fixarii o cantitate de produs va fi pulverizata.

Acest articol este DISPOZITIV MEDICAL cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe eticheta

Detalii ale produsului
GA13599

Fisa tehnica

Varsta
12 luni +
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in