ISOMAR - Picaturi pentru nas cu efect decongestionant cu apa de mare hipertonica, fiole 20x5ml, 6+

28,56 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
GA17373
Brand:
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

ISOMAR® Apă de mare hipertonică decongestionantă nazală si pentru aerosoloterapie      

20 flacoane unidoză sterile x 5ml                         

Art. Nr. GA17373

Destinată copiilor cu varsta peste 6 luni si adultilor in cazul răcelilor, sinuzitelor si rinitelor alergice.

Poate fi utilizată si in cadrul aerosoloterapiei. 

Apă de mare hipertonică de la Cinque Terre, Italia

ISOMAR® Apă de mare hipertonică decongestionantă nazală si pentru aerosoloterapie este o solutie hipertonică pe bază de apă de mare pură, cu efect decongestionant natural la nivelul mucoasei nazale. Apa de mare hipertonică eliberează nasul de excesul de mucus prin osmoză, nu creează dependentă si nu deteriorează mucoasa nazală.

ISOMAR® Apă de mare hipertonică decongestionantă nazală si pentru aerosoloterapie este indicată in cazul alergiilor in general, inclusiv in cazul alergiei la polen. Adecvată pentru utilizare in cazul copiilor peste 6 luni, adultilor si femeilor insărcinate.

INDICATII: Apă de mare hipertonică decongestionantă nazală si pentru aerosoloterapie este indicată in următoarele cazuri: pentru fluidizarea si imbunătătirea drenajului mucusului nazal, reducerea edemului la nivelul căilor respiratorii superioare; pentru decongestionarea căilor nazale de mucusul stagnant in caz de răceală si rinită alergică; pentru atenuarea simptomelor la pacientii care suferă de sinuzită si rinosinuzită; pentru curătarea temeinică a cavitătilor nazale, indepărtand praful si smogul. Produsul este indicat si pentru imbunătătirea permeabilitătii nazale prin restabilirea motilitătii ciliare si in terapia cu aerosoli, pentru umidificarea căilor respiratorii superioare.

COMPOZITIE:  Apă de mare hipertonică sterilă. Concentratia naturală de sare din apa de mare este de aproximativ 3%.

CONTRAINDICATII: Nu folositi ISOMAR® Apă de mare hipertonică decongestionantă nazală si pentru aerosoloterapie la copiii sub 6 luni. A nu se utiliza in caz de sangerări nazale.

AVERTISMENTE: Solutie sterilă neinjectabilă. A se păstra intr-un loc uscat, departe de surse de căldură, la o temperatură sub 25°C. Nu utilizati in acelasi timp cu alte tratamente topice.

Nu utilizati acelasi flacon atat pentru igiena nazală, cat si pentru aerosoloterapie.

Nu amestecati cu alte solutii. Nu lăsati flaconul la indemana copiilor.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE: desigilati flaconul rotind capacul.

In cazul copiilor: introduceti flaconul unidoză in nările copilului aflat in pozitie culcată. Apăsati pe flacon pană este eliberată cantitatea dorită (desenul 1). In cazul copiilor care pot să folosească singuri produsul si al adultilor: rămaneti cu capul ridicat, introduceti fiola alternativ in nări, apăsand-o si inspirand de fiecare dată in timp ce blocati cealaltă nară cu degetul (desenul 2).

FRECVENTA DE FOLOSIRE: folositi de pană la maximum 3 ori

pe zi si nu depăsiti 2 săptămani de  tratament. O utilizare prelungită poate provoca deshidratarea mucoasei nazale.

Nu depăsiti doza recomandată.

PENTRU AEROSOLOTERAPIE: introduceti solutia in aparatul de aerosoloterapie in conformitate cu instructiunile producătorului.

După deschidere, flaconul trebuie utilizat imediat si aruncat după utilizare.

Verificati integritatea produsului. Dacă produsul nu este in stare bună caracteristicile sale functionale pot fi afectate. Nu folositi după data de expirare inscrisă pe baza ambalajului si pe flacon. Nu aruncati flacoanele goale in mediul inconjurător.

In terapia cu aerosoli, se recomandă să se alterneze aplicarea ISOMAR® Apă de mare hipertonică decongestionantă nazală si pentru aerosoloterapie cu tratamentul farmacologic. In anumite cazuri, produsul poate fi usor iritant.

 

Detalii ale produsului
GA17373

Fisa tehnica

Varsta
6 luni +
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in