Casti protectie fonica pentru copii (cu banda elastica), 12luni+

Potrivite incepand cu varsta de  12 luni

114,24 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
BV-72
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

Alecto Casti protectie fonica pentru copii (cu banda elastica), 12 luni+

Art.nr. BV-72

Căștile pentru copii Alecto Baby BV-72 oferă protecție împotriva zgomotelor dăunătoare și a muzicii puternice și au fost special dezvoltate pentru bebeluși și copii mici. Datorită celor două bentițe elastice reglabile, sunt potrivite pentru toate circumferințele capului. În combinație cu pernițele moi care acoperă urechile, presiunea asupra craniului este redusă.

Caracteristici cheie

• Potrivirea perfectă în combinație cu bentițele (care sunt în două mărimi diferite) fac ca aceste căști de protecție fonică să fie potrivite pentru copii începând cu vărsta de 12 luni. • Protecție a auzului care oferă o atenuare maximă a sunetului de 26dB SNR. • Căștile diminuează zgomotele dăunătoare și puternice și previn suprastimularea copilului de către sunet, dar fără să îl izoleaze total de zgomotul ambiental. • Benițele elastice reglabile previn presiunea asupra capului lor încă fragil. • Pernițele moi și ușoare pentru urechi și benzile elastice reglabile asigură purtarea confortabilă și ajută la somnul netulburat, ceea ce este util, printre altele, atunci când sunteți în deplasare. • Sunt ușoare, compacte și, prin urmare, portabile (ideale pentru evenimente și festivaluri).

Previn suprastimularea prin sunet

Căștile de protecție BV-72 împiedică bebelușii și copiii mici să devină suprastimulați de sunet. Protecțiile auditive oferă o atenuare maximă a sunetului de 26 dB SNR. În acest fel, copiii pot dormi netulburați și în timp ce sunt pe drum.

Două bentițe elastice de dimensiuni diferite incluse

BV-72 include două bentițe elastice de dimensiuni diferite. Acest lucru vă permite să ajustați căștile exact pe dimensiunea capului copilului dumneavoastră. În combinație cu materialul ușor, aceste căști cântăresc doar 126 de grame, asigurând un confort optim de purtare. Bentițele sunt lavabile și ușor de schimbat și reglat.

Protecție auditivă unică marca CE

Alecto Baby BV-72 este unic deoarece are un certificat CE. Acest căști de protecție îndeplinesc toate cerințele legale ale UE în domeniul sănătății și siguranței și al mediului, ceea ce este excepțional pentru produsele pentru bebeluși.

De ce ai avea nevoie de protecție auditivă pentru copilul tău?

Mulți copii suferă de tulburări de auz din cauza leziunilor timpanului. Numeroase studii arată că numărul acestora crește constant. Cauza este clară: auzul copiilor se dezvoltă constant pe măsură ce cresc și, prin urmare, sunt mai puțin rezistenți la zgomotele puternice. Adaugați acest lucru la viața într-o societate în care uneori avem de-a face cu mulți decibeli, cum ar fi artificiile de revelion sau instalații sonore la festivaluri, târguri și alte evenimente.

Duceți copilul la un festival? Luați cu dvs. căști de protecție fonică!

Unul dintre locurile în care copiii sunt din ce în ce mai expuși la zgomote prea puternice este la festivaluri. În ultimii ani au fost organizate mai multe festivaluri la care spectatorii sunt persoane de toate vârstele. În timp ce în trecut, în special tinerii erau cei care populau câmpurile festivalului, acum nu mai este cazul. În zilele noastre, toată lumea vizitează și se bucură de muzică și cultură. Părinții cu copii micuți fac, de asemenea, din vizitarea unui festival o zi distractivă pentru a se bucura de puțin timp în familie. Dar oricine își duce copilul la un festival de muzică ar fi înțelept să îi asigure și o protecție fonică bună.

Căștile de protecție fonică Alecto Baby BV-72 pentru bebeluși și copii mici este o alegere înțeleaptă. Cine nu vrea să-și protejeze copiii de zgomote dăunătoare și muzică tare? Alecto vă oferă un produs bine gândit și ușor de utilizat, de înaltă calitate.

Detalii ale produsului
BV-72
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in