Incalzitor electric (3 trepte)

143,69 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
BW-600
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
Ultimele produse in stoc
Descriere

Cu încălzitorul de biberoane Alecto Baby BW600 puteți încălzi un biberon cu lapte sau un borcănel cu mâncare rapid și în siguranță. Cu acest încălzitor puteți încălzi mâncare pentru bebeluși, lapte (matern sau formulă) și borcănele într-un mod uniform, la temperatura potrivită în câteva minute.

Caracteristici cheie

• 150ml lapte este gata încălzit pentru consum în 5 minute (dacă se introduce la încălzit de la o temperatură ambientală de 20) Decongelarea și încălzirea treptată și uniformă a alimentelor pentru bebeluși, a laptelui matern sau a formulei • De asemenea, încălzește borcanele cu mâncare pentru bebeluși ușor și în siguranță datorită coșului inclus • Păstrează vitaminele și nutrienții • Rezervorul mare îl face potrivit pentru aproape toate dimensiunile de biberoane și borcănele • Fără bisfenol A • Putere 210W

Cum funcționează acest încălzitor pentru biberoane?

Pentru a încălzi un borcănel, setați încălzitorul în poziția 3. Dacă doriți să încălziți laptele, puteți utiliza toate cele trei setări:

Poziția 1: Decongelare/încălzire treptată. Acesta este, de asemenea, și modul de menținere la cald deosebit de util dacă nu vrei să-i oferi bebelușului imediat biberonul.

Poziția 2: Încălzire. Funcționează aproape de două ori mai repede decât poziția 1.

Poziția 3: Încălzire rapidă. Utilizați dacă vă grăbiți să încălziți biberonul. Apa din rezervorul în care se pune biberonul se încălzește rapid până la punctul de fierbinte, așa că este important să aveți grijă să nu vă stropiți atunci când scoateți biberonul din încălzitor.

Alecto Baby are o mare experiență în produse pentru îngrijirea bebelușului și este conștient de dorințele tinerilor părinți. Produsele noastre sunt dezvoltate pentru a vă sprijini folosind metode rapide, sigure și ușoare. De exemplu, acest încălzitor Alecto Baby BW-600 nu are nevoie de nimic altceva decât de puțină apă și puțin curent pentru a încălzi un biberon sau un borcănel. Ați plecat de acasă și ați rămas fără apă sau nu aveți suficient? Atunci protecția împotriva fierberii uscate se va activa și va salva ziua!

Este minunat să-l vedeți pe micuțul dvs. cum își bea lăpticul din biberon până la ultima picătură în timp ce își ține ochii închiși sau se concentrează pe fața dvs. cu interes. Oricât de mici sunt copiii, ei pot deja să trimită semnale atunci când le este foame și atunci doriți să încălziți un biberon sau un borcănel rapid și în siguranță.

Ce este important la un încălzitor de biberoane?

Alegeți întotdeauna un încălzitor de biberoane care dezgheață și încălzește laptele sau alimentele treptat și uniform. Nu vreți ca o parte a alimentului să fie călduță, iar alta fierbinte! Acest încălzitor încălzește uniform și rapid. Iată câteva avantaje suplimentare ale încălzitorului Alecto BW-600:

• Încalzirea rapidă păstrează vitaminele și nutrienții • Este biberonul gata încălzit, dar cel mic are nevoie mai întâi de schimbarea scutecului? Cu funcția de menținere la cald, laptele/alimentele rămân la temperatura potrivită! • Rezervorul este suficient de spațios pentru biberoane și borcăne de toate mărimile • Fără BPA

Ca părinte, probabil că sunteți familiarizat cu brandul Alecto Baby datorită monitoarelor pentru bebeluși, dar avem multe alte produse fantastice de îngrijire a bebelușilor, cum ar fi acest încălzitor de biberoane. Alegând Alecto, achiziționați un produs bine gândit și de înaltă calitate, ușor de utilizat.

Pretul produsului include costul de 0.75 lei aferent colectarii, tratarii si eliminarii DEEE.

Detalii ale produsului
BW-600
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in