ISOMAR - Getto Forte - Spray nazal cu efect decongestionant cu apa de mare hipertonica si jet puternic, 200ml

Apă de mare hipertonică de la Cinque Terre, Italia

Destinat exclusiv adulților în caz de răceli, sinuzite și rinite alergice.

45,82 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
GA13635
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

 

ISOMAR® - Spray nazal decongestionant cu JET FORTE

GA13635

200ml

Apă de mare hipertonică de la Cinque Terre, Italia

Destinat exclusiv adulților în caz de răceli, sinuzite și rinite alergice.

ISOMAR® - Spray nazal decongestionant cu JET FORTE este o soluție hipertonică pe bază de apă de mare pură, special conceput pentru o acțiune decongestionantă naturală eficientă la nivelul mucoasei nazale. Apa de mare hipertonică eliberează nasul de excesul de mucus prin osmoză, nu creează dependență și nu deteriorează mucoasa.

Cu ajutorul aplicatorului cu jet puternic puteți curăța cavitățile nazale în mod dinamic, dispozitivul fiind potrivit în mod special în cazul răcelilor, sinuzitelor și alergiilor însoțite de mucozități dense și abundente.

INDICAȚII: ISOMAR® - Spray nazal decongestionant cu JET FORTE este indicat în următoarele cazuri: pentru fluidizarea și îmbunătățirea drenajului mucusului nazal și reducerea edemului la nivelul căilor respiratorii superioare; pentru decongestionarea căilor nazale de mucusul stagnant în caz de răceală și rinită alergică; pentru atenuarea simptomelor la pacienții care suferă de sinuzită și rinosinuzită; pentru curățarea temeinică a cavităților nazale prin îndepărtarea prafului și a smogului.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: țineți capul deasupra unei chiuvete, aplecat într-o parte. Introduceți cu grijă aplicatorul într-o nară și apăsați ferm aplicatorul. Lăsați soluția să acționeze câteva secunde, apoi aplecați capul în direcția opusă și aplicați în cealaltă nară. Suflați nasul cu blândețe. Spălați aplicatorul după fiecare utilizare cu apă fierbinte și lăsați-l să se usuce. Aplicați 1-2 jeturi per nară, la nevoie, de maximum 3 ori pe zi. Nu depășiți doza recomandată. Se recomandă a nu se depăși două săptămâni consecutive de tratament. În cazul rinitei deosebit de persistente, puteți continua pentru încă 2 săptămâni cu ISOMAR® Spray nazal și auricular pentru igiena zilnică. Dacă problema persistă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau unui specialist.

COMPOZIȚIE: Apă de mare hipertonică (concentrația naturală de sare din apa de mare este de aproximativ 3%). Nu conține conservanți și coloranți.

CONTRAINDICAȚII: Nu utilizați ISOMAR® - Spray nazal decongestionant cu JET FORTE la copii. A nu se utiliza în caz de sângerări nazale.

AVERTISMENTE: Recipient sub presiune: poate exploda dacă este supus căldurii excesive. A se păstra departe de căldură, suprafețe fierbinți, scântei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere. Nu fumați. Nu perforați produsul și nu îi dați foc, nici după folosirea acestuia. Protejați de lumina soarelui. Nu expuneți la temperaturi mai mari de 50°C. Nu utilizați în același timp cu alte tratamente topice. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Folosiți produsul numai în scopul pentru care a fost conceput. Produsul nu este recomandat persoanelor cu mucoasa nazală sensibilă și celor predispuse la epistaxis. Verificați integritatea produsului. Dacă starea produsului nu este bună, caracteristicile sale funcționale pot fi afectate. A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe baza ambalajului și flaconului. A nu se utiliza dacă ambalajul este deteriorat.

A se păstra la o temperatură cuprinsă între 5°C și 25°C.

În anumite cazuri, produsul poate fi ușor iritant.

Dispozitiv medical.

Detalii ale produsului
GA13635
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in