Dentistar - Set suzeta talia 2 + banda cu clips

Suzeta Talia 2 (6-14 luni) + banda cu clips

20,23 lei (inclusiv TVA)
Color
  • Blue
  • Green
  • Pink
Lipsa stoc
Anunta-ma cand este disponibil
Cod articol:
31930 -roz
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
Descriere

Set Dentistar– Suzeta prietenoasa cu dintii Talia 2+ banda cu clips

 

Art. 31930

Suzeta Talia 2 (6-14 luni) de la aparitia primului incisiv. Santul dentar de la baza tetinei este mai pronuntat decat la Talia 1 si sustine dezvoltarea optima a dintilor de lapte.

 

Suzeta „prietenoasa cu dintii” poate reduce riscul deformarii danturii

Suptul este un reflex natural innascut, care linisteste copilul si-l face sa se simta confortabil.

Pentru ca dvs. ca parinti sa ii oferiti cu incredere o suzeta copilului dvs., am creat Dentistar – suzeta prietenoasa cu dintii, cu santuri dentare integrate la baza tetinei. Dintii sanatosi sunt cel mai bun indicator al unui zambet frumos pe care copilul dvs. il va avea si mai tarziu.

  • Baza extraplata reduce presiunea pe maxilare si dinti cu pana la 90%, in comparatie cu tetinele conventionale.
  • Tetina aplatizata se potriveste cu forma boltii palatine si este orientata  catre ea, pentru a lasa spatiul natural necesar limbii; disfunctiile (ex: plescaitul) pot fi astfel diminuate.
  • Santurile speciale ale tetinei - prietenoase cu dintii -  reduc distanta  dintre incisivii superiori si inferiori. Aceasta reduce riscul de ocluzie dentara deschisa.
  • Foarte confortabila – Pentru ca zona palatina, relevanta pentru suzeta, nu creste in acelasi ritm cu copilul, forma aplatizata a tetinei suzetei Dentistar se potriveste in mod natural in cavitatea orala a copilului, asigurandu-i mai mult confort in timpul utilizarii.

 

CONFIRMATA STIINTIFIC

Prof. Dr. Zimmer si echipa sa au studiat timp de 27 de luni impactul pe care utilizarea unei suzete il poate avea asupra aparitiei ocluziei dentare frontale deschise. Spre deosebire de suzetele obisnuite, Dentistar tine seama de pozitia normala a dintilor. Riscul deformarii danturii poate fi redus prin utilizarea suzetei Dentistar.

 

Masura potrivita:

Pentru fiecare masura, scutul suzetei este potrivit caracteristicilor faciale delicate ale bebelusului.

Talia 1 (0-6 luni) de la nastere pana la aparitia primului incisiv. Tetina mica lasa limbii suficient spatiu.  

Talia 2 (6-14 luni) de la aparitia primului incisiv. Santul dentar de la baza tetinei este mai pronuntat decat la Talia 1 si sustine dezvoltarea optima a dintilor de lapte.

Talia 3 (14 luni+) de la aparitia primului molar. Santul dentar pronuntat de la baza tetinei reduce semnificativ presiunea exercitata asupra dintilor si maxilarelor. Varful plat al tetinei lasa limbii suficient spatiu de miscare.

Utilizarea suzetei:

Pentru siguranta si igiena, dezinfectati suzeta inainte de prima utilizare, timp de 5 min. in apa fiarta. Dupa ce se raceste, scurgeti prin presare eventuala apa ramasa in interiorul tetinei. Dupa fiecare utilizare ulterioara suzeta se clateste temeinic sub jet de apa si se spala cu detergent de vase. Pentru sugari sub 3 luni, se dezinfecteaza periodic prin fierbere cca. 3 min., dar nu in oala sub presiune sau in cuptorul cu microunde.  Fiti atenti sa fie permanent suficienta apa in vas, pentru a diminua deteriorarea materialelor.

Pentru siguranta copilului: Atentie ! Verificati rezistenta suzetei inainte de fiecare utilizare, tragand de ea in toate directiile. Aruncati-o la primele semne de deteriorare. Folositi numai lanturi speciale pentru suzeta, care corespund normei EN 12586. Niciodata nu atasati alte tipuri de panglici sau snururi de suzeta, deoarece copilul dvs. s-ar putea strangula cu ele!

Inlocuiti imediat suzeta daca se deformeaza, e lipicioasa sau daca prezinta fisuri sau urme de muscatura pentru a preintampina sufocarea cu fragmente de material. Din motive de igiena inlocuiti suzeta dupa 1-2 luni de utilizare.

In cazul in care suzeta ar intra total in gura copilului dumneavoastra, NU INTRATI IN PANICǍ. Ea nu poate fi înghitita si  este conceputa astfel incat sa nu puna copilul in pericol. Indepartati-o din gura copilului cu grija si cat mai usor posibil.

Folosirea indelungata a suzetei poate cauza defecte ortodontice.

Dentistar snur cu clips pentru suzeta

Snurul este dotat cu capsa pentru prinderea facila de inelul suzetei. Pentru a prinde snurul de suzeta, treceti capatul snurului prin inelul suzetei si fixati inchizand capsa. Mulţumita sistemului patentat de inchidere, clipsul se prinde de haine, iar suprafata zimtata a acestuia garanteaza o fixare sigura.

Utilizarea snurului pentru suzeta:

Inainte de prima utilizare: indepartati toate componentele ambalajului. Stergeti snurul cu o carpa umeda, curata.

Inainte de utilizarile ulterioare: stergeti snurul cu o carpă umeda, curata si lasati-l sa se usuce.

Suzeta respecta norma EN 1400, iar banda pentru suzeta EN12586:2007.

Produsele nu contin BPA.

Detalii ale produsului
31930 -roz
Recenzii
Nu sunt comentarii

Scrie o recenzie

  • Fit:
  • Quality:
Descrie acest produs folosind cuvinte simple si scurte.
Upload images:
Produse asemanatoare
Nici un articol
Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in