Nuby - Aspirator nasal travel +0

0+ luni

34,27 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
781
Brand:
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Nuby Aspirator nazal „Travel” cu suctiune bucala, 0+

Art. 781

  • Foarte usor de utilizat atat acasa, cat si in calatorii pentru a curata delicat nasucul bebelusului
  • 4 filtre incluse
  • Cu cutie din plastic pentru o pastrare igienica
  • Fara Bisfenol A

 

CURATARE: Dupa fiecare utilizare, desurubati corpul aspiratorului pentru a-l separa de varf. Spalati toate componentele in apa calda cu sapun. Clatiti si lasati sa se usuce bine. Poate fi fiert; poate fi sterilizat la aburi in cuptorul cu microunde. NU introduceti filtrele in cuptorul cu microunde! ATENTIE! Nu apasati varful aspiratorului in nara copilului dvs. Intotdeauna doar trageti aer prin piesa pentru gura, niciodata nu suflati. Aspiratorul trebuie sa fie folosit doar pentru nas, niciodata pentru gura sau urechi. Acest produs nu trebuie sa fie utilizat de copii, este destinat a fi un ajutor pentru parinti. Contine piese mici ce pot prezenta risc de sufocare pentru copii. Nu lasati copilul nesupravegheat in timpul utilizarii acestui produs sau a oricarui produs pentru copii. Pastrati aceste instructuni pentru o consultare ulterioara.

UTILIZARE: Inainte de prima utilizare spalati bine produsul si asigurati-va ca ati pus corect filtrul in portiunea intermediara a compartimentului interior al aspiratorului.
1. Daca mucozitatile sunt foarte uscate, umeziti-le cu o solutie salina cum ar fi picaturi sau spray nazal.

2. Puneti varful aspiratorului la intrarea in nara bebelusului (si nu in nara), chiar langa mucus.

3. La capatul furtunului este piesa de gura prin care veti trage aerul cu putere. Puteti varia intensitatea, nu exista pericolul sa trageti prea tare. Niciodata nu suflati in piesa pentru gura. Mucozitatile sunt oprite de filtru si sunt colectate igienic in corpul etans al aspiratorului, fara a ajunge in gura persoanei care executa aceasta procedura.

 

Detalii ale produsului
781
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in