Humana Ceai pentru alaptare, 200g

Ceai instant de fructe si extracte din plante                                             Continut net: 200g  e (22 portii)                                      

• Pentru mamici

21,50 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
73102
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Ceai pentru alaptare Humana                                              ­Art.Nr.73102

Ceai instant de fructe și extracte din plante                                             Continut net: 200g  e (22 portii)                                      

• Pentru mamici

      Stimuleaza lactatia1

      Din plante atent selectionate

      Fara gluten

      Fara arome 

 1 Studii clinice: Turkyilmaz C. (2011), J.Altern.Complement.Med; 17(2):139-142 -  Efectul galactogog al ceaiului de plante asupra productiei de lapte matern si recuperarea pe termen scurt a greutatii la nastere in prima saptamana de vita

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala, alergeni, instructiuni de dozare si preparare, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

 

Foarte important! Laptele matern este cea mai bună hrană pentru copilul tău. Ministerul Sănătății și Organizația Mondială a Sănătății recomandă alăptarea exclusivă pentru sugarii cu vârsta de până la 6 luni. Diversificarea se face numai la sfatul si sub supravegherea medicului. Va rugam sa-i asigurati copilului dumneavoastra o alimentatie variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

Detalii ale produsului
73102
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in