Livrare

Produsele comercializate sunt in ambalaj original, sigilat, al producatorului.

Exceptie fac produsele din categoria "Deteriorate/ Desigilate" care sunt in ambalaje desigilate si/ sau deteriorate.

Produsele electrice si electronice au garantie 24, 36 sau 60 de luni de la data cumpararii, conditiile specifice fiind descrise in certificatul de garantie ce insoteste produsul.

Disponibilitate

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare incepand (luni - vineri) cu data plasarii comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate pe stoc) nu putem sa realizam comanda dvs., ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si de variante pentru a putea remedia problema. 

 

Pret transport

Pentru comenzi mai mari de 200 ron, livrarea este gratuita.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 ron, costul de livrare porneste de la 12 ron si este calculat automat in cosul de cumparaturi.

 

Livrare


Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicata de Client în termen de 1-3 zile lucratoare de la prelucrare*, daca nu este specificat altfel. 

Comenzile primite in zilele lucratoare pana la ora 12:00pm sunt expediate in aceeasi zi.

* comenzile pot fi prelucrate de luni pana vineri intre orele 8-16, cu exceptia sarbatorilor legale

In cazul sarbatorilor sau dificultatilor cauzate de fenomene meteorologice, este posibil sa apara intarzieri.

 Pentru comenzile cu plata prin virament bancar, teremenul de livrare se calculeaza incepand cu confirmarea platii.


Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona, va verifica starea coletului (nedeteriorat, sigilat) va plati, daca este cazul si va confirma primirea produsului în numele clientului semnand documentele de livrare sau oferind curierului codul pin primit. Clientul are obligatia de a verifica pe loc continutul coletului, reclamatiile ulterioare predarii coletului de catre curier nu vor fi luate in considerare.

 

SC Superfood Company S.R.L. va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert, de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora. 

Returnarea produselor

Clientul persoana fizica are dreptul sa notifice in scris renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14  zile lucratoare începând cu data primirii produsului. În acest caz, clientul persoana fizica denunta unilateral contractul încheiat la distanta în termenul stipulat anterior, printr-un mail pe adresa primele-cumparaturi@superfood.ro.

Mailul trimis trebuie sa contina informatiile necesare pentru identificarea comenzii, clientului si produselor ce se doresc a fi returnate.

Returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia in domeniu, conform ANPC.

Pentru rambursarea sumei echivalente, clientul trebuie sa returneze produsele nefolosite, integre, complet ambalate si cu toate documentele atasate, inclusiv, dar nu numai, cu instructiunile de utilizare, etc., fara defecte interioare sau exterioare, în ambalajul original, costurile de livrare catre fiind suportate de client. Magazinul online se obliga sa returneze in contul bancar indicat de client, întreaga suma platita de acesta (fara eventualele costuri de transport), fara a solicita clientului cheltuielile aferente rambursarii sumei, in cel mult 15 de zile lucratoare de la data renuntarii clientului in scris la produsul achizitinat prin intermediul magazinului on-line, dar nu inainte de a primi produsul returnat.

Clientul poate trimite pe cont propriu produsul catre Superfood Company, Str.Izlazului, nr 3, panteliom, Ilfov, 077045 sau poate solicita ridicarea comandata de magazin, costul transportului (12-25 ron in functie de greutate) urmand sa fie scazut din contravaloarea de rambursat.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator.

Produsele de igiena personala (exemplu dar fara limitare la scutece, servetele umede), de uz intim (exemplu dar vfara limitare la pompe pentru san) si anumite dispozitive medicale nu fac obiectul prevederilor de mai sus si in unele situatii, ele nu pot fi returnate, odata desigilate.

 

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectie a datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala. Pentru detalii vezi Confidentialitate.

Aceste Conditii generale intra în vigoare la data de 1 februarie 2012. primele-cumparaturi.ro si SC Superfood Company SRL. îsi rezerva dreptul de a le modifica în orice moment, publicând în acelasi timp modificarile respective pe site. Modificarile ulterioare în Conditiile generale nu afecteaza relatiile contractuale dintre client si SC Superfood Company SRL, respectiv primele-cumparaturi.ro, pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.

 

Anularea sau modificarea comenzii

Pentru anularea sau modificarea comenzilor va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil prin email la primele-cumparaturi@superfood.ro.

 

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in