Livrare

Produsele comercializate sunt in ambalaj original, sigilat, al producatorului.

Exceptie fac produsele din categoria "Deteriorate/ Desigilate" care sunt in ambalaje desigilate si/ sau deteriorate.

Produsele electrice si electronice au garantie 24 de luni de la data cumpararii, conditiile specifice fiind descrise in certificatul de garantie ce insoteste produsul. Service-ul in perioada garantiei este asigurat de Superfood Company la sediul din Pantelimon, Ilfov, pe baza facturii fiscale si a certificatului de garantie, ambele in original.

Livrarea produselor se face prin intermediul DPD si Bookurier in Bucuresti si in tara.

Disponibilitate

Livrarea produselor comandate se realizeaza in termen de 1-3 zile lucratoare incepand (luni - vineri) cu data plasarii comenzii dumneavoastra. Daca din motive obiective (probleme tehnice sau indisponibilitate pe stoc) nu putem sa realizam comanda dvs., ne angajam sa va anuntam de indisponibilitatea temporara si de variante pentru a putea remedia problema. 

 

Ridicare personala

Dupa plasarea comenzii, puteti veni personal sa ridicati coletul, doar daca ati ales ca modalitate de transport "Ridicare personala". 

Programul de lucru: Luni-Vineri 8 - 16 cu exeptia sarbatorilor legale.

Sediul nostru este pe Str. Izlazului, nr.3, Pantelimon, jud. Ilfov

Puncte de reper: pe Soseaua de Centura a Bucurestiului, langa Franke, Tuborg, intrare dinspre orasul Pantelimon.

Pentru orice intrebare, ne puteti contacta.

 

 

Pret transport

 

Transportul se plateste in functie de greutatea coletului si de destinatia de livrare. Fiecare produs are presetata greutatea, luand in considerare produsul in sine, ambalajul propriu si cutia utilizata pentru exepdiere. Acestea nu sunt momentan vizibile in site, insa sunt luate in calcul pentru determinarea pretului final.

Pe masura ce adaugati produse in cos, puteti observa evolutia costului de transport, in cosul de cumparaturi.

 

Pentru comenzi mai mari de 200 de lei (TVA inclus), livrarea este gratuita.

Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 200 de lei, costurile de livrare (preturile sunt fara TVA) sunt urmatoarele:

 

Greutate (kg) /destinatie

ZONA 0*

Tarif loco RON / destinatie

Tarif intre localitati RON / destinatie

0.01-1 kg

6.76

10.13

1.01-4 kg

8.79

12.85

4.01-7 kg

10.83

16.23

7.01-12 kg

14.19

20.97

12.01-20 kg

16.23

25.03

Kg Aditional

0.68

0.95

ZONA

Tarif RON/ destinatie

1**

Tarif intre localitati + 6.17 Ron/ destinatie atinsa in aceeasi zi

2***

Tarif intre localitati + 12.33 Ron/ destinatie atinsa in aceeasi zi

** Zona 1 : Localitati aflate la 20 - 50 Km fata de depozitele DPD

***Zona 2 : Localitati aflate la > 50 Km fata de depozitele DPD

ATENTIE!!!

Cand realizati o comanda, dupa confirmarea produselor si a adresei, va trebui sa alegeti varianta de transport in functie de locatia dvs.. Livrarea in Bucuresti este prestabilita. Daca locuiti in alta localitate, va rugam sa alegeti prin bifare curierul national.

Pretul de transport calculat automat este pentru localitatile din Zona 0. Pentru localitatile din afara zonei 0, la pretul afisat se adauga un cost suplimentar astfel:

Va rugam VERIFICATI AICI localitatea dvs.

Livrare


Produsul comandat va fi livrat la adresa de livrare indicata de Client în termen de 1-4 zile lucratoare de la prelucrare*, daca nu este specificat altfel. 

Comenzile primite in zilele lucratoare pana la ora 12:00pm sunt expediate in aceeasi zi.

* comenzile pot fi prelucrate de luni pana vineri intre orele 8-16, cu exceptia sarbatorilor legale

In cazul sarbatorilor sau dificultatilor cauzate de fenomene meteorologice, este posibil sa apara intarzieri.

 Pentru comenzile cu plata prin virament bancar, teremenul de livrare se calculeaza incepand cu confirmarea platii.


Produsul este predat clientului sau unei persoane terte care o va receptiona, va verifica starea coletului (nedeteriorat, sigilat) va plati si va confirma primirea produsului în numele clientului semnând documentele de livrare. Clientul are obligatia de a verifica pe loc continutul coletului, reclamatiile ulterioare predarii coletului de catre curier nu vor fi luate in considerare.

 

SC Superfood Company S.R.L. va depune toate diligentele pentru a respecta termenele de livrare mentionate pe site. Totusi, nu putem fi considerati responsabili de eventuale intarzieri de livrare sau pierderi de colete provocate de catre un tert, de catre consumator sau de o cauza imprevizibila si insurmontabila precum cazul de forta majora. 


Clientul are dreptul de a returna produsul comandat în cazurile în care:
- produsul livrat în mod evident nu corespunde comenzii;
- produsul a fost deteriorat în timpul transportului.

În cazurile mentionate mai sus, clientul poate cere ca marfa livrata sa fie înlocuita cu una care corespunde comenzii plasate de acesta prin trimiterea magazinului online a unei cereri în scris în acest sens.


Clientul are dreptul sa notifice in scris renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14  zile lucratoare începând cu data primirii produsului. În acest caz, clientul persoana fizica denunta unilateral contractul încheiat la distanta în termenul stipulat anterior, printr-un mail pe adresa info@primele-cumparaturi.ro.

Returnarea produselor se realizeaza in conformitate cu legislatia in domeniu, conform ANPC.

Pentru rambursarea sumei echivalente, clientul trebuie sa returneze produsele nefolosite, integre, complet ambalate si cu toate documentele atasate, inclusiv, dar nu numai, cu instructiunile de utilizare, etc., fara defecte interioare sau exterioare, în ambalajul original, costurile de livrare catre fiind suportate de client. Magazinul online se obliga sa returneze in contul bancar indicat de client, întreaga suma platita de acesta (fara eventualele costuri de transport), fara a solicita clientului cheltuielile aferente rambursarii sumei, in cel mult 15 de zile lucratoare de la data renuntarii clientului in scris la produsul achizitinat prin intermediul magazinului on-line, dar nu inainte de a primi produsul returnat.

 

Datele cu caracter personal comunicate de client nu vor fi facute publice conform Legii de protectie a datelor cu caracter personal si Codului de procedura fiscala. Pentru detalii vezi Confidentialitate.

Aceste Conditii generale intra în vigoare la data de 1 februarie 2012. primele-cumparaturi.ro si SC Superfood Company SRL. îsi rezerva dreptul de a le modifica în orice moment, publicând în acelasi timp modificarile respective pe site. Modificarile ulterioare în Conditiile generale nu afecteaza relatiile contractuale dintre client si SC Superfood Company SRL, respectiv primele-cumparaturi.ro, pentru comenzile plasate anterior acestor modificari.

 

 

Anularea sau modificarea comenzii

Pentru anularea sau modificarea comenzilor va rugam sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil prin email la info@primele-cumparaturi.ro sau telefonic la 0740.023.864.

Va rugam sa anuntati cat mai repede orice modificare sau o eventuala anulare, pentru a evita plata transportului produselor.

 

 

Garantia produselor

Produsele electice beneficieaza conform legislatiei in domeniu, de garantie de 24 /60 de luni. Aceste produse vor fi insotite de certificat de garantie, in care sunt stipulate urmatoarele clauze:

 

Condiţii de acordare a garanţiei

  1. Termenul de garanţie este de 24, 36 sau 60  luni de la data cumpărării produsului, in functie de produsul ales.

  2. Garanţia se acordă conform legislaţiei române in vigoare la data cumpărării, se aplica numai dacă aparatul este folosit corespunzător (în concordanţă cu instrucţiunile de folosire) şi este valabilă numai însoţită de factura de cumpărare şi certificatul de garanţie, ambele în original.
  3. În cazul defectării în condiţii normale de utilizare, pe durata perioadei de garanţie, produsul se va repara gratuit, la sediul importatorului S.C. SUPERFOOD COMPANY SRL, Str. Izlazului, Nr. 3, 077145 Pantelimon, Jud. Ilfov, tel: 021-352.01.62 (63, 67, 68), Fax: 021-352.01.61, în maxim 15 zile de la data la care cumpărătorul a adus la cunoştinţa vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. În cazul unor vicii ascunse, termenul maxim curge de la data finalizării expertizei tehnice, efectuate de un organism tehnic neutru. Sesizările se vor adresa S.C. SUPERFOOD COMPANY SRL Str. Izlazului, Nr. 3, 077145 Pantelimon, Jud. Ilfov, Tel:   021-352.01.67/ 68, Fax: 021-352.01.61.

  4. Produsele electronice au în componenţă subansamble electronice şi mecanice delicate, care necesită respectarea cu stricteţe a condiţiilor de manipulare, transport, păstrare, exploatare, întreţinere şi reparaţie prevăzute în manualul de utilizare.
  5. Situaţii care duc la ieşirea din garanţie a produsului:
           · Nerespectarea condiţiilor de manipulare, transport, păstrare, instalare, punere în funcţiune, exploatare şi întreţinere prevăzute în manualul de utilizare sau în condiţii ce contravin standardelor tehnice din România;
           · Documentele de garanţie nu sunt prezentate, au fost deteriorate / modificate sau sunt ilizibile;
           · Aparatul prezintă deteriorări cauzate de accidente mecanice, lovituri, şocuri, pătrunderi de lichide, expuneri la foc, utilizare greşită sau neglijentă, schimbări ale stării aparatului, păstrarea în condiţii improprii – funcţionarea repetată în regim de mari diferenţe de temperatura care cauzează fenomenul de “condens” intern, expunerea excesivă la umezeală sau radiaţii solare, deteriorarea a capacelor de protecţie sau neglijenţei în utilizare;
           · Sigiliul aplicat a fost deteriorat, şters sau înlocuit;
           · Produsul a fost utilizat împreună cu alte accesorii în afara celor recomandate de producător (alta baterie decât cea recomandata de producător, alt alimentator/încărcător de reţea decât cel original, care poate furniza tensiuni de alimentare diferite decât cea nominală specificată în manualul de utilizare, încărcătoare auto);
            · Neconcordanţă între seria de pe certificat şi cea înscrisă pe aparat;
  6. Pierderea certificatului de garanţie determină ieşirea din garanţie a produsului.
  7. Necompletarea sau completarea incorecta a certificatului de garanţie atrage după sine răspunderea vânzătorului.
  8. Perioada de garanţie se prelungeşte cu timpul scurs de la data predării produsului la service, până la data repunerii în stare de funcţionare a produsului. Prelungirea termenului de garanţie se înscrie pe certificatul de garanţie.
  9. Durata medie de utilizare a produsului este de 2 sau 5 ani. Se asigura contra cost, reparaţii în afara perioadei de garanţie

10. Cumpărătorul a verificat inventarul de livrare al produsului inclusiv existenta manualului de utilizare în limba română. Cumpărătorul a luat la cunoştinţă de integritatea şuruburilor şi sigiliilor produsului.
11. Garanţia furnizată nu afectează drepturile statuare ale consumatorului prin legislaţia aplicabila in vigoare ( legea 449/2003; OG 21/1992) şi nici drepturile consumatorului în raport cu un vânzător care decurg din contractul de vânzare-cumpărare.

* CERTIFICATUL DE GARANŢIE NU ESTE TRANSMISIBIL

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in