Humana 1 - Lapte formula de inceput, 800g, de la nastere

Lapte formula de inceput,  de la nastere

Art.nr.: 72018

Cantitate neta: 800 g e (59 portii x 100ml preparat lichid).

65,95 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
72018
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Lapte formula de inceput HUMANA 1, de la nastere       

Lapte de inceput (de la nastere)

Art.nr.: 72018

Cantitate neta : 800 g e (59 portii x 100ml preparat lichid).

Contine numai lactoza ca unica sursa de carbohidrati Contine DHA* Humana: 65 de ani de experienta

Pentru nevoile nutritionale ale copilului dumneavoastra

Copilasul dumneavoastra a sosit in cele din urma si acum va bucurati de multe momente speciale petrecute impreuna. Descoperiti o lume cu totul noua, plina de dragoste, trairi intense si provocari noi. Laptele nostru de inceput Humana 1 a fost conceput pentru alimentatia copilului inca de la nastere si este destinat sugarilor care nu sunt hraniti exclusiv la san. Preparatul nostru contine lactoza ca singura sursa de carbohidrati si este imbogatit cu DHA, un acid gras omega-3 esential.

Promisiunea noastra fata de dumneavoastra si bebelusul dumneavoastra este de a-i oferi toti nutrientii necesari, bazandu-ne pe o experienta de peste 65 de ani in stiinta si cercetare, pentru a va insoti in aceasta calatorie.

*contine DHA in conformitate cu legislatia pentru toate formulele de inceput (Reg. Delegat 2016/127)

Humana iubeste copiii. In fiecare zi suntem inspirati de mame si de copiii lor. Ascultam si suntem atenti la asteptarile parintilor si ne ghidam dupa nevoile celor mici. Stiind ca, fara indoiala, laptele matern este cea mai buna hrana a sugarilor, Humana este motivata de cele mai recente descoperiri din natura si stiinta pentru a oferi o nutritie adecvata sugarilor si copiilor mici.

Caracteristicile ambalajului

Siguranta:           Inchiderea exterioara de siguranta, membrana interioara de sigilare si marginea inferioara ofera protectie continutului din toate partile. Ambalaj fara bisfenol A.

Igiena:                  Suportul integrat al linguritei dozatoare si deschiderea larga a cutiei minimizeaza contactul pielii cu pudra de lapte. Odata inchis, capacul cutiei creeaza o bariera excelenta impotriva umiditatii.

Comoditate:      Posibilitatea de a lucra cu o singura mana si de a masura corect cantitatea de pudra din lingurita dozatoare prin nivelarea continutului la coltul special.

Humana 1 – cand se foloseste

Copilul dumneavoastra creste de la o zi la alta si nevoile sale nutritionale se modifica. Humana 1 este conceput pentru a completa alimentatia cu lapte matern sau poate reprezenta unica sursa de alimentatie, incepand de la nastere.

AVIZ IMPORTANT!

Alimentatia la san reprezinta cea mai buna modalitate de a hrani sugarul. Consultati medicul inainte de a incepe hranirea sugarului cu o formula de lapte. Nu lasati copilul sa foloseasca tetina biberonului pe post de suzeta. La fel ca laptele matern, formulele de lapte contin carbohidrati care pot afecta dantura copilului.

Pentru informatii complete precum lista de ingrediente, declaratie nutritionala, alergeni, instructiuni de dozare si preparare, conditii de depozitare etc. vezi imaginea cu eticheta in limba romana a produsului.

 

Detalii ale produsului
72018
Produse asemanatoare
Nici un articol

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in