Medela Breastshells - scoici protectie san

Protejeaza mameloanele inflamate sau crapate.

92,94 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
008.0230
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Medela Scoici protectie san 008.0230

 - 2 cupe din pp & membrana silicon

Medela: Alegerea nr. 1 in spitale si pentru mame.

Folositi produsele inovative Medela Breast Care pentru mai mult confort la alaptare. Scoicile Medela protectie pentru san ofera un confort unic la purtare. Forma discreta si membrana flexibila din silicon, delicata cu pielea, le fac placute si invizibile pe sub haine. Orificiile pentru ventilatie, din partea de sus a scoicii, permit aerului sa circule, prevenind umiditatea si favorizeaza vindecarea mamelonului. Scoicile de protectie feresc mameloanele dureroase de frecare (cauza durerii poate fi pozitionarea incorecta la san a bebelusului). Scurgerile de lapte sunt colectate simultan. Scoicile pot fi purtate permanent intre sesiunile de alaptare. Daca durerea devine severa, consultati medicul. Evitati sa purtati scoicile noaptea, pentru a evita aparitia punctelor sensibile datorita presarii. 

Asamblare si utilizare: Puneti membrana din silicon pe scoica. Asigurati-va ca este bine prinsa de jur imprejur. Puneti scoica protectie san asamblata in sutien, cu deschiderea membranei din silicon centrata pe mamelon si cu orificiile pentru ventilatie in sus. Recomandam folosirea unui sutien pentru alaptat cand purtati scoicile; acesta este mai spatiossi scoica va fi mai confortabila. Atentie: Nu hraniti bebelusul cu laptele colectat in scoica. Aruncati-l!

Instructiuni de utilizare: Inainte de prima utilizare si apoi zilnic: Puneti componentele intr-un vas mic umplut cu apa rece. Se recomanda apa distilata. Daca folositi apa de la robinet, se poate adauga o lingurita de sare de lamaie pentru a evita formarea calcarului. Puneti vasul pe foc si fierbeti 5 minute. Scurgeti apa si puneti componentele la uscat pe o carpa curata.

Dupa fiecare utilizare: Separati componentele. Scoicile si membranele trebuie sa fie spalate cu o solutie delicata de curatare, clatite abundent cu apa rece si uscate pe o carpa curata. Nota: Scoicile si membranele pot fi puse in masina de spalat vase, in autoclava sau sterilizate la rece.

Materiale: Scoica: Polipropilena / Membrana: silicon

Reciclarea deseurilor Conform reglementarilor locale in domeniu. Semn CE conform 93/42/EEC; Fabricat in Elvetia

Produsul poate diferi de imagine

 

 

Detalii ale produsului
008.0230
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in