DENTISTAR DEGETAR TEXTIL PTR IGIENA ORALA A SUGARULUI, 0+

Potrivit pentru curatarea gingiilor, limbii si dintilor de lapte (0-12 luni)

26,54 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
33151
Brand:
Preferat2
Adauga la lista de dorinte
Stoc epuizat
Anunta-ma cand este disponibil
Descriere

DENTISTAR- Degetar pentru igiena orala

Art. 33151

· Curata cu blandete gingiile, limba si dintii

· Cu agatatoare pentru siguranta in utilizare  

· Moale si flexibil 

· O singura dimensiune

· Produs in Germania 

Curatare orala delicata inca de la inceput: Degetarul pentru igiena orala maseaza bland gingiile si inlatura in mod igienic placa bacteriana. Pastrati instructiunile privind spalarea si utilizarea materialului.

Instructiuni de utilizare: Inainte de prima utilizare va rugam sa fierbeti degetarul in apa timp de 5 minute. Fixati complet degetarul pe degetul aratator si agatatoarea pe degetul mijlociu pentru siguranta in utilizare. Degetarul este flexibil si se muleaza pe forma degetului. Umeziti usor degetarul inainte de utilizare. Folositi degetarul pentru a curata si masa usor cavitatea bucala a sugarului.

Instructiuni privind curatarea: Inainte si dupa fiecare utilizare clatiti sub jet de apa calda. Dupa spalare, stoarceti degetarul si lasati-l la uscat intr-un loc curat si luminos. Culorile se pot estompa prin curatare. A nu se spala in masina de spalat rufe sau in masina de spalat vase. A nu se dezinfecta in cuptorul cu microunde, deoarece materialul se poate deteriora din cauza agentilor de curatare sau a incalzirii neuniforme. A nu se curata chimic.  A nu se inalbi.  A nu se steriliza la rece.

Informatii privind materialul: Firul textil din care este confectionat degetarul a fost tratat* cu Hidrogenofosfat de Argint si Zirconiu GAS-# 265647-11-8 care este fixat in fibra polimerului pentru a contracara colonizarea si dezvoltarea microorganismelor si dezvoltarea de mirosuri pe/in material. Aditivii antimicrobieni sunt integrati ferm in fibra degetarului. Efectul antimicrobian al degetarului este limitat la suprafata fibrei. Aditivul are efect antimicrobian permanent. Acesta previne cresterea bacteriilor pe suprafata degetarului. (*conform Reg. UE 528/2012, Art. 58).

Material: 86% poliester, 9% elastan, 5% poliamida.

 

Detalii ale produsului
33151
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in