Baby Works Servetele textile uscate 100% biodegradabile - 100

100 % biodegradabile

100 bucati

27,49 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
29317
Brand:
Preferat4
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Baby Works Servetele textile uscate

100 % biodegradabile

Cod 29317

Servetele textile uscate pentru nou-nascuti, copii si adulti, foarte moi, naturale si biodegradabile, perfecte pentru schimbarea scutecelor, pentru maini si fata, in timpul mesei, pentru demachiere.

100 bucati

Material: 100% viscoza din bambus

BLANDE CU PIELEA SENSIBILA SI PREDISPUSA LA ECZEME: Servetelele textile uscate Baby Works sunt fabricate 100% din viscoza din bambus, ceea ce le face foarte moi si delicate cu pielea sensibila de toate varstele, incepand cu cea a nou-nascutilor. Pot fi folosite uscate sau umede in orice scop, inclusiv: schimbarea scutecului, stergerea mainilor si a fetei dupa masa, curatarea gospodariei, stergerea jucariilor si a scaunelor de masa, in baie, pentru demachiere, pentru aplicarea tratamentului pentru ten acneic si multe altele! Daca doresti sa le utilizezi umede, bucura-te de avantajul de a le putea umezi exact atat cat vrei, cu exact ceea ce vrei!

100% BIODEGRADABILE, FARA PARFUM, CHIMICALE SI INALBITOR: Cauti un servetel care sa fie cu adevarat pur si natural? Fii sigura ca aceste servetele nu sunt parfumate si nu contin aditivi care pot declansa iritatii. Sunt foarte mari (20cm x 20cm), extrem de rezistente si au o suprafata texturata pentru "aderenta" suplimentara. De asemenea, sunt 100% biodegradabile, pentru o alegere naturala si ecologica!

PERFECTE PENTRU SCHIMBAREA SCUTECULUI: Cauti pentru cel mic un servetel pur, fara substante chimice, care sa fie moale si delicat? Mai ales atunci cand bebelusul are o eruptie in zona scutecului, aceste servetele sunt perfecte pentru a le umezi doar cu apa calduta sau cu solutiile recomandate de medic, fara a avea grija produselor chimice dure ce se regasesc in unele servetele umede traditionale.

OPTIUNE NATURALA SI ECONOMICA PENTRU INLATURAREA MACHIAJULUI: Aceste servetele groase si puternice pot fi utilizate umede sau uscate pentru a indeparta machiajul incapatanat. Iti va placea capacitatea de a controla nivelul de umiditate al servetelului pentru a indeparta rapid si eficient fondul de ten, rimelul si fardul de pleoape. Pentru aplicarea tratamentelor pentru tenul acneic, aceste servetele hipoalergenice si fara substantele chimice dure reprezinta o alternativa pura si neiritanta la dischetele demachiante traditionale!

Detalii ale produsului
29317
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in