Baby Works Pungi parfumate pt.scutece - 200

200 bucati (2x100)

27,49 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
29006
Brand:
Preferat1
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Baby Works Pungi parfumate pentru scutece murdare

Cod 29006

• Cu manere usor de legat  • Pentru o aruncare simpla si igienica a scutecelor murdare

Varsta 0+ luni

200 bucati (2x100)

 

PUNGI DE UNICA FOLOSINTA PENTRU SCUTECE MURDARE: Aceste pungute parfumate reprezinta o modalitate comoda si fara stres pentru a „scapa” de scutecele murdare. Au dimensiunea ideala pentru a putea colecta atat scutecul murdar, cat si servetelele folosite pentru schimbarea acestuia!

MIROS DE PUDRA DE TALC: Pentru a ajuta la neutralizarea mirosurilor, aceste pungute pentru scutece au un parfum de pudra de talc bland si placut ce iti da siguranta ca baia, dormitorul sau bucataria ta nu vor mirosi urat daca sunt aruncate la un cos de gunoi din aceste camere. Mânerele lungi ajuta la crearea unei etanseizari pentru a pastra inauntru mirosurile neplacute si bacteriile.

PERFECTE PENTRU UTILIZARE ACASA SAU IN CALATORII: Este bine sa ai aceste pungute la indemana in camera bebelusului, camera de joaca, sufragerie, la plimbare, in masina, in vacanta sau in orice alt loc unde ai putea sa ai nevoie sa schimbi scutecul micutului. Iesiti in mall sau in parc? Ati iesit la plimbare si ai nevoie brusc sa-i schimbi scutecul? Aceste pungi parfumate sunt la indemana oriunde ai nevoie de ele!

AMBALAJ CONVENABIL: Contine 2 pachete x 100 buc. Usor de depozitat in geanta ta sau in geanta bebelusului! Pentru utilizare, pur si simplu rupe zona perforata de pe punga exterioara si scoate cate o punguta parfumata. Pune in punga scutecul murdar, servetelele folosite, imbracamintea murdara sau alte gunoie/lucruri murdare si leaga bine manerele.

 

 

Detalii ale produsului
29006
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in