ISOMAR - Spray nazal cu efect decongestionant cu apa de mare hipertonica, 50ml, 12+

27,37 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
GA13602
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

ISOMAR® - Spray nazal decongestionant      

50ml

Art.Nr.GA13602

Destinat copiilor cu vârsta mai mare de 12 luni și adulților în caz de răceli, sinuzite și rinite alergice. Apă de mare hipertonică, de la Cinque Terre, Italia.

ISOMAR® Spray nazal decongestionant este o soluție hipertonică pe bază de apă de mare pură, special conceput pentru o acțiune decongestionantă naturală eficientă la nivelul mucoasei nazale. Apa de mare hipertonică eliberează nasul de excesul de mucus prin osmoză, nu creează dependență, nu deteriorează mucoasa și poate fi folosită și în timpul sarcinii.

ISOMAR® Spray nazal decongestionant eliberează nasul de excesul de mucus prin osmoză, nu creează dependență, nu deteriorează mucoasa și poate fi folosit și în timpul sarcinii.

INDICAȚII: ISOMAR® Spray nazal decongestionant este indicat în următoarele cazuri: pentru fluidizarea și îmbunătățirea drenajului mucusului nazal și reducerea edemului la nivelul căilor respiratorii superioare; pentru decongestionarea căilor nazale de mucusul stagnant în caz de răceală și rinită alergică; pentru atenuarea simptomelor la pacienții care suferă de sinuzită și rinosinuzită; pentru curățarea temeinică a cavităților nazale prin îndepărtarea polenului, prafului și a smogului.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: 2-3 pulverizări în fiecare nară până la maximum 3 ori pe zi. Lăsați soluția să acționeze câteva secunde înainte de a vă sufla nasul. Nu depășiți doza recomandată. Se recomandă a nu se depăși două săptămâni de tratament. În cazul rinitei deosebit de persistente, puteți continua pentru încă 2 săptămâni cu ISOMAR® Spray nazal și auricular pentru igiena zilnică. Dacă problema persistă, adresați-vă medicului dumneavoastră sau unui specialist. Nu folosiți la copiii sub un an.

După utilizarea ISOMAR® Spray nazal decongestionant îndepărtați duza, clătiți-o cu apă și lăsați-o să se usuce.

ISOMAR® Spray nazal decongestionant poate fi utilizat atât în poziție verticală, cât și orientat în jos, pentru a face spălarea nazală pentru adulți și copii mai eficientă și mai simplă.

ÎN POZIȚIE VERTICALĂ: utilizarea spray-ului pe verticală permite un acces mai bun la toate cavitățile septului nazal, favorizând astfel o curățare mai temeinică și mai rapidă.

ORIENTAT ÎN JOS: pentru a aplica produsul copiilor de peste 12 luni aflați în poziție culcată.

COMPOZIȚIE: Apă de mare hipertonică (concentrația naturală de sare din apa de mare este de aproximativ 3%), Gaz propulsor: azot. Nu conține conservanți și coloranți.

Acest articol este DISPOZITIV MEDICAL cititi cu atentie prospectul si informatiile de pe eticheta

Detalii ale produsului
GA13602

Fisa tehnica

Varsta
12 luni +
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in