Medela Contact - protectii din silicon pentru san, S

Medela Contact

2 Protectii din silicon pentru mameloane + cutie

69,20 lei (inclusiv TVA)
Cod articol:
200.1593
Brand:
Preferat0
Adauga la lista de dorinte
In Stoc
Descriere

Dimensiuni: S-16mm

Ajuta la alaptare in cazul mameloanelor dureroase, crapate, plate sau ombilicate;

Forma speciala – permite contactul maxim intre pielea mamei si a bebelusului;

Confortabil – facute din silicon foarte subtire, inodor si fara gust;

Cutie pentru pastrare si transport, practica si igienica. 

Folositi produsele inovative Medela Breast Care pentru mai mult confort la alaptare.

 

Medela: Alegerea nr. 1 in spitale si pentru mame. Cititi toate instructiunile inainte de utilizare. Utilizati acest produs doar in scopul pentru care a fost creat, conform instructiunilor din acest prospect de utilizare. Protectiile din silicon pentru mameloane sunt articole de igiena personala si nu pot fi folosite in comun cu alte mame, fara a fi dezinfectate in prealabil, pentru evitarea contaminarilor incrucisate. Verificati protectiile din silicon inainte de fiecare utilizare si inlocuiti-le indata ce apar semne de deteriorare sau uzura. Pastrati aceste instructiuni de utilizare.

 

Instructiuni de utilizare: Spalati-va bine pe maini cu apa si sapun inainte de a atinge sanul si protectiile din silicon. Stergeti sanul si zona din jurul acestuia cu o carpa umeda. Nu folositi sapun sau alcool, care pot usca pielea si provoca fisuri la nivelul mamelonului. Umeziti cu apa protectia din silicon pentru o mai buna aderenta pe san. Intoarceti varful aproape pe dos (fig. 1- prospect interior) si apucati lateralele(fig. 2). Acoperiti gaurile cu degetul mijlociu si fixati protectia central pe mamelon (fig. 3).  Mentinand degetul pe gauri se trage usor de lateralele protectiei, pana ce se aseaza bine pe mamelon (fig. 4). Obs.: Partea decupata a protectiei se orienteaza catre pozitia nasucului sugarului in timpul alaptarii. La alegerea marimii protectiei din silicon se va tine cont atat de mama, cat si de copil. Stabiliti dimensiunea corecta a protectiei pentru mameloane, astfel incat mamelonul sa intre confortabil, fara sa fie strivit. In cazul prematurilor se recomanda cea mai mica marime, pentru ca sugarul sa poata apuca bine varful protectiei pentru mameloane si buzele sale sa-i atinga baza, fixata pe san.

Curatare si igiena. Important: Utilizati apa potabila pentru toate procedurile de curatare descrise mai jos. Spalati protectiile imediat dupa utilizare, pentru a evita uscarea reziduurilor de lapte si a preveni proliferarea bacteriilor. Respectati instructiunile de curatare de mai jos, cu exceptia cazului in care ati primit altfel de recomandari din partea personalului medical.

 

Inainte de prima utilizare si o data pe zi:

Spalati si clatiti protectiile pentru mameloane Contact. Puneti protectiile intr-un vas incapator, pentru a nu se lipi de peretii lui. Umpleti cu apa rece pana cand acestea sunt bine acoperite. Facultativ, puteti adauga o lingurita de sare de lamaie pentru a evita depunerea de calcar. Puneti vasul pe foc si lasati la fiert timp de 5 minute. Luati vasul de pe foc si scurgeti apa. Uscati protectiile pentru mamelon prin stergere cu un prosop curat.

 

Ca alternativa, protectiile pentru mameloane pot fi:

• curatate pe raftul de sus al masinii de spalat vase • dezinfectate in pungi Medela Quick Clean pentru microunde sau la abur, conform instructiunilor producatorului. Obs.: Alimentele pot colora protectiile, insa fara a le afecta functionalitatea.

 

Dupa fiecare utilizare: Spalati manual cu apa calda si sapun. Clatiti cu apa curata. Uscati protectiile cu un prosop curat.

 

Cutia: Protectiile pentru mamelon, dupa ce au fost curatate, atunci cand nu le folositi, pastrati-le in cutie. Curatarea cutiei:

Cutia de pastrare poate fi: spalata manual cu apa calda si sapun sau • curatata pe raftul de sus al masinii de spalat vase sau • dezinfectata in pungi Medela Quick Clean pentru microunde sau • dezinfectata la abur, conform instructiunilor 

Detalii ale produsului
200.1593
Produse asemanatoare

Menu

Settings

Creeaza gratuit un cont pentru a salva articolele preferate.

Sign in

Creeaza gratuit un cont pentru a folosi lista de dorinte.

Sign in